-
مواد شیمیایی گیاهی چای
صدها ترکیب فیتوکمیکال در چای وجود دارند، بنابراین خلاصه ای از رایج ترین و انواع فعال دارویی آنها را در زیر ارائه می دهیم .......
-
برای تسریع در روند لاغری از این چای کمک بگیرید
چای سبز بدون داشتن عوارض خطرناک داروهای کاهنده وزن، در کنار ورزش منظم میتواند موجب کاهش وزن، اندازه دور کمر و تری گلیسیرید خون ........
-
چای چه ویتامین هایی را برای بدن تامین می کند
چای حاوی پروتئین، 35 درصد كربوهیدرات ، سه درصد چربی ، 33 درصد پلیفنل، چهار درصد كافئین و هفت درصد مواد معدنی و ویتامینهای E، C، B، A و K است. نوشیدن پنج فنجان چای 25 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز و 60 درصد نیاز روی را تأمین میكند........
-
استفاده از ماکروویو، سالمترین روش دم کردن چای
دانشمندان به تازگی دریافته اند که بهترین راه برای دم کردن چای، استفاده از ماکروویو است. با این روش خواص مفید چای از جمله ظرفیت آنتی اکسیدانی ترکیبات زیستی آن افزایش می یابد..........
-
چای ترش، دارای فواید سلامتبخش شیرین
گل های خشک شده hibiscus یک چای مفید است. چای ترش دارای مزه ترش و تند خوشایندی است که می تواند با مقدار کمی عسل، آگاو یا سایر شیرین کننده های طبیعی دم گذاشته شود. محققانhibiscus و کاربردهای آن را در حیوانات و انسان ها مورد مطالعه قرار دادهاند و خواص آنتی اکسیدانی، ضدکلسترولی و ضدپرفشاری خون مربوط به آن را کشف کردند. اعتقاد بر این است که آنتوسیانین ها مسئول ایجاد فواید سلامت بخش آن هستند؛ اما بر اساس گفته کارشناسان هایبیسکوز اسید و پلی فنول ها نیز ممکن است نقشی در این رابطه داشته باشند.
-
آب لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟
ترکیب پلی فنولهای موجود در چای که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب لیموی تازه میتواند ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد............
-
با نوشیدن این چای ها لاغر شوید
با نوشیدن این چای ها بدنتان را در سوزاندن چربی - بدون نیاز به ورزش و تمرین، یا رژیم یا نشستن در سونا- کمک کنید.........
-
با انجام این توصیه ها با بوی بد دهان خداحافظی کنید
شما میتوانید با خوردن 12 خوراکی زیر بوی بد دهان را بطور طبیعی از بین ببرید.......
-
ارتباط بین آنتی اکسیدان های زعفران و خاصیت ضدچاقی آن
تحقیق بر روی امکان استفاده از عصاره های گیاهی و جداسازی ترکیبات از محصولات طبیعی برای درمان چاقی روند صعودی دارد. زعفران (Crocus Sativus L. Iridaceae) منبعی از پلی فنول ها / کاروتنوییدهای گیاهی است. بسیاری از این خواص دارویی زعفران می تواند مربوط به تعدادی از ترکیبات آن مانند کروستین و کروسین ها باشد. زعفران می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم چاقی را از طریق عملکرد به عنوان یک ترکیب ضدالتهابی و یا یک عامل کاهش دهنده چربی به همراه خاصیت ضدالتهابی، مهار کند.
-
خواص چای سبز برای اختلالات مغز استخوان
طبق نتایج یک مطالعه جدید ترکیب یافت شده در چای سبز دارای خاصیت زندگی بخش به مبتلایان اختلالات مغز استخوان است.........
-
نقش ترکیب چای سبز در درمان سرطان خون
برخی از مطالعات اخیر آشکار ساخته است که چای سبز در درمان سرطان و بیماری مغز استخوان موثر است..........
-
پلی فنول ها در چای سیاه و چای سبز
فلاونوئیدها متابولیت های ثانویه ای هستند که به رشد گیاه و ایجاد خصوصیاتی مانند بو، رنگ و ... در چای کمک می کنند. مقدار پلی فنول و نوع آن در گیاهان مختلف و مراحل مختلف رشدی گیاه متفاوت است.
-
همه چیز درباره یک چای معجزهگر
اخیرا از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی میشود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب میدانند. هم چای سیاه و ........
-
چای سبز برای دیابت بهتر است یا چای سیاه
نوشیدن چای برای مقابله با بیماری دیابت واقعا ایده خوبی به نظر میرسد، چون چای حاوی آنتیاکسیدان خاصی بهنام پلیفنول است که در گیاهان یافت میشود.........
-
نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز خطر پیشرفت دیابت را تا 20 درصد کاهش می دهد
پژوهشگران علوم پزشكی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است كه بهترین و موثرترین شیوه برای كاهش خطر ابتلا به دیابت نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز است.........
-
برای پیشگیری از آرتریت، عدس و چای سبز بخورید
گنجاندن مواد مغذی ضدآرتریت (ضدالتهاب مفصل) به رژیم غذایی روزانه کار سختی نیست چون مواد غذایی مناسبی در این زمینه وجود دارد. عدس و چای سبز حاوی ترکیبات مفیدی هستند که برای تسکین التهاب مفاصل مناسبند.......
-
مشاهدات علمی تأثیر محافظتی چای سبز در برابر امواج تلفن همراه
مدت زمان مواجه با امواج مایکروویو تلفنهای همراه، به طور متداول در نسلهای جدید مصرفکنندگان تلفن همراه در حال افزایش است. اثرات ناشی از تلفن همراه بر میزان نفوذپذیری سد خونی- مغزی موضوع مهمی برای تمامی جوامع امروزی است. براساس نتایج مطالعات حیوانی، انتشار امواج الکترومغناطیسی از تلفنهای همراه نفوذپذیری سد خونی- مغزی را افزایش میدهد. پلیفنولهای چای سبز اثرات محافظتکننده از سلولهای عصبی آسیب دیده ناشی از امواج تلفن همراه را دارند. همچنین امواج تلفن همراه میتوانند میزان تقسیم سلولی و شکست کروموزومی ناقص را در مغز استخوان موش افزایش دهند در حالیکه چای سبز اثر مهارکننده و کاهندگی دارد. بر اساس مطالعهای دیگر، امواج تلفن با طول موج 900 مگاهرتز، تنظیمات ارادی قلب خوکچه هندی را به هم ریخت؛ اما چای سبز اثرات مفیدی بر عملکرد اندوتلیال داشت و خطر بیماری قلبی – عروقی را کاهش داد..
-
پلی فنول های چای سبز- گنجی که شفا می دهد و درمان می کند
پژوهش ها نشان می دهد که پلی فنول ها برای سلامت بدن حیاتی هستند. آنها خواص آنتی اکسیدانی قوی دارند و از ایجاد بیماری های مختلفی مثل بیماری های قلبی ـ عروقی، پوکی استخوان و سرطان جلوگیری می کند......
-
چای و سلامت استخوان ها
پژوهش های علمی نشان می دهد که مصرف چای سبز و چای سیاه برای سلامتی استخوان ها مفید است.
-
خانم ها چای بنوشند
پلیفنولهای موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتیاکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهند........
-
مصرف آهن همراه با چای سبز باعث کاهش مزایای چای می شود
نوشیدن چای سبز به دلیل پلی فنول های قدرتمند موجود در آن خواص درمانی بسیاری دارد، که اثرات آنتی اکسیدانی آن حتی بیشتر از ویتامین C است. اما یک مطالعه جدید ......
-
خواص چای سبز، کاهش دهنده فشار خون
تحقیقات نشان می دهد نوشیدن 3 تا 4فنجان چای سبز در روز به طور مداوم فشار خون را در افراد مبتلا به پرفشاری خون کاهش می دهد.........
-
تاثیر مصرف پیشگیرانهی دمنوش بهلیمو بر بیماریهای التهابی روده
بیماری های التهابی روده (IBD) از بیماریهای بزرگ قرن بیستم و مرتبط با ظهور جوامع صنعتی مدرن هستند که باعث آسیب رودهای می شوند. دمنوش به لیمو یک دمنوش گیاهی معروفِ غنی از پلی فنول ها است که ویژگی های مربوط به ترکیبات فعال آن متفاوت از برگ های اولیهی آن است. بر اساس مطالعات، مصرف پیشگیرانهی دمنوش به لیمو باعث ایجاد محافظت آنتی اکسیدانی در طول بیماری کولیت از طریق تحریک فعالیت سوپر اکسیداز دیسموتاز و کاهش پراکسیداسیون لیپید می شود.......
-
آیا چای سیاه لاغرمان می کند؟!
کارشناسان معتقدند چای سیاه نیز همچون چای سبز برای کاهش وزن مفید است. با شیوع روز افزون معضل چاقی، شناسایی راهکارهای جدید .....
-
اثر "مدت زمان دمگذاری" بر محتوای "پلی فنولی" و "ظرفیت آنتی اکسیدانی" انواع چای سبز، سیاه و دمنوش گیاهی
در مطالعهای مشاهده شده که صرف نظر از نوع چای اکثر پلی فنولها در طول 5 دقیقه اول دمگذاری از برگ استخراج می شوند و مدت زمان دمگذاری بر پلی فنول کل اثرگذار است. اما ظرفیت آنتی اکسیدانی چایها پس از 5 دقیقه و 10 دقیقه دمگذاری با یکدیگر تفاوت چشمگیری نداشتند. همچنین در این مطالعه مشاهده شد که چایهای متفاوت با غلظت ترکیبات پلی فنولی یکسان، توانایی متفاوت در مهار رادیکال آزاد دارند.
-
چای سبز و پیشگیری از سرطان پروستات
پژوهش های جدید نشان می دهد که چای سبز از ایجاد سرطان پروستات پیشگیری می کند و یا می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد..........
-
بررسی تاثیرات مصرف چای سبز بر کاهش وزن
مصرف روزانه چای سبز در دراز مدت به صورت وابسته به دوز میتواند موجب کاهش وزن و محتوای چربی بدن از طریق افزایش ترموژنز و افزایش اکسیداسیون بافت چربی می شود.........