سلامت در رسانه ها > آب لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟
آب لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟
ترکیب پلی فنولهای موجود در چای که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب لیموی تازه میتواند ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد............
آب لیمو در چای بریزیم یا نریزیم؟
باید زمانی که چای خنک شده است آب لیمو به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آن در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود. مصرف چای همراه آب لیموی تازه نه تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب میشود .به طور کلی ترکیب پلی فنولهای موجود در چای که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب لیموی تازه میتواند ارزش تغذیهای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.
بد نیست بدانید عادت به نوشیدن چای و آب لیمو که یکی از بهترین عادتهای غذایی است از گذشتههای دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولا ایرانیها در فصلهای سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آبلیمو نشان میدادند.
گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب لیمو شکسته میشود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرفکننده ایجاد میکند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقهمند به چای و آب لیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکیهای شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرینکننده ها با این نوشیدنی در خود حس کنند.
با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیهای چای را با آب لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید به هیچوجه نوشیدن چای و آبلیمو به این صورت توصیه نمی شود.
در نهایت بد نیست بدانید مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنیهای مفید و پرخاصیت میتواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بیندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه داشته باشد.
متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف میکنند، اصلا حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمیدانند چرا وزنشان افزایش پیدا میکند.