• برخی از فواید سلامت‌بخش چای رازیانه

    به عقیده گیاه‌پزشکان، دانه رازیانه یک کمک مؤثر برای هضم است. این چای می‌تواند ماهیچه صاف سیستم گوارش را آرام کند و نفخ و کرامپ‌های شکمی را کاهش دهد. رازیانه با حفظ رحم از انقباض به تسکین دردهای قاعدگی کمک می‌کند. به دلیل ویژگی ضداسپاسم، چای رازیانه می تواند در کاهش علائم کولیک در نوزادان نقش داشته باشد. همچنین عصاره رازیانه در تنظیم سطح قند خون موثر است.


  • مزایا و معایب محبوب‌ترین دمنوش دنیا

    یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا دارای زوایای پنهان مثبت و منفی است که به تازگی کشف شده‌اند. کار‌شناسان در جدید‌ترین مطالعات خود دریافته‌اند ......


  • چای را همراه با کدام خوراکی بنوشیم؟

    هر کدام از ما برای نوشیدن چای عادت خاص خودمان را داریم. اما شاید بتوان گفت که عادت مشترک بین غالب افراد، همراه کردن یک خوراکی شیرین با چای است...


  • 6 گیاه دشمن دیابت!

    دیابت بیماری شایعی است که بر میزان انسولین و قند خون در بدن تاثیر می‌گذارد. کنترل پیامدها و مشکلات طولانی مدت دیابت همچون خود بیماری برای بیماران .......


  • پر خاصیت ترین ادویه پائیزی

    برخی ادویه ها دارای فواید و خواصی هستند که ما را در مقابل بیماری های فصل سرما محافظت می کنند. در پاییز بهتر است از ادویه هایی مناسب که طبع گرم دارند استفاده شود.در فصل پاییز .....


  • ۶ خاصیت زرشک برای بدن

    اگر به شما بگویم گیاهی وجود دارد که می‌تواند سلامت قلب را افزایش دهد، روده و کبد تان را پاکسازی نماید یا حتی از دیابت و سرطان پیشگیری کند چه احساسی خواهید داشت؟ هیجان زده نمی‌شوید؟ البته که هیجان زده می‌شوید. همه ماها به دنبال چنین گیاه معجزه آسایی در زندگی خود هستیم. این گیاه همان زرشکی است که ......


  • بهترین نوشیدنی دیابتی‌ها شناخته شد

    محققان یکی از دانشگاههی معتبر جهان بعد از انجام آزمایشات و مطالعات بر روی شماری از بیماران مبتلا به دیابت توانستند تاثیر یک چای گیاهی و طبیعی را به عنوان نوشیدنی دیابتی در تنظیم قند خون ثابت کنند.


  • هزار و یک خاصیت گیاه آلوئه‌ورا برای بیماریها

    ژل آلوئه‌ورا کاملا شناخته شده است و می‌تواند برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و التیام زخم مؤثر باشد، اما علاوه بر این کارکردها اثرات چشمگیر دیگری هم برای سلامت بدن دارد که از جمله آن می‌توان به جلوگیری از بروز سرطان سینه، بهبود بیماری‌های گوارشی، کاهش قند خون، مراقبت از پوست و حفظ تازگی میوه‌ها و سبزیجات اشاره کرد...


  • کُرُوم و پلی‌فنول‌های دارچین حساسیت انسولینی را بهبود می‌دهند

    کُرُوم و پلی‌فنول‌های موجود در دارچین باعث بهبود حساسیت انسولینی می‌شوند. پلی‌فنول‌های دارچین حساسیت انسولینی را در بدن موجود زنده، در مطالعات حیوانی و انسانی بهبود داده است. در مطالعه‌ای افراد مبتلا به سندرم متابولیک با مصرف عصاره آبی دارچین، گلوکز سرم ناشتا، فشار خون سیستولیک و درصد چربی بدن آن‌ها بهبود و توده بدنی بدون چربی آن‌ها افزایش یافته بود. در زنان با مقاومت انسولینیِ مرتبط با سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، مصرف عصاره آبی دارچین باعث بهبود‌ در وضعیت گلوکز ناشتا، تحمل گلوکز و حساسیت انسولینی شده است. تمامی این اثرات با مدت زمان مصرف کروم و دارچین و میزان چاقی و عدم تحمل گلوکز افراد وابسته است.


  • خواص جادویی "برگ زیتون" ( از درمان تبخال تا کاهش وزن )

    زیتون میوه‌ای بهشتی است که خواصی فراوان برای آن ذکر شده، در این بین پرخاصیت بودن روغن و برگ از مهم‌ترین آن‌ها باشد. زیتون میوه‌ای است پرخاصیت که از روغن و برگ آن استفاده هایی فراوان می‌شود و در درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارد.


  • 7 فایده نوشیدن چای رویبوس

    چای رویبوس فاقد کافئین است. همچنین به دلیل محتوای تانن پایین آن، در جذب آهن غذا تداخل ایجاد نمی‌کند. چای رویبوس سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و به همین دلیل برای قلب-عروق مفید است. این چای فاقد کافئین است و به همین دلیل نوشیدنی خوبی برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم می‌باشد.


  • فواید درمانی نوشیدن قهوه و چای برای بدن

    پس از آب، قهوه و چای لذت بخش ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان هستند. هر دو محتوی موادی هستند که به سلامت انسان کمک می کنند و در مطالعات اثر مثبت آنها در پیشگیری یا درمان برخی بیماری ها هم اثبات شده است...


  • اگر چای را با چیزی جز قند می خورید، بخوانید!

    چای خوردن و خستگی در کردن بین ما ایرانی ها یک عادت است! در این مطلب در مورد دیابتی‌هایی صحبت می کنیم که خودشان را گول می زنند و مثلا به جای قند چای را با توت خشک می‌خورند. می خواهیم ببینیم آیا چای با قند خوردن به صرفه است یا با توت؟


  • متابولیسم بدن را با چای زعفران بالا ببرید

    از زمان های قدیم زعفران برای سلامتی کاربرد زیادی داشته است. حتی در برخی کشورها به دلیل خاصیت زعفران از آن در داروها استفاده می کردند..........


  • جلوگیری از دیابت با معجزه این چای

    دیابت بیماری خاموشی است که بیشتر افراد به آن مبتلا هستند، و حتی ممکن است به این بیماری مبتلا باشند و از آن اطلاعی نداشته باشند، چه کنیم که به این بیماری خاموش مبتلا نشویم؟


  • گشنیز منبعی از ترکیبات ارزشمند برای غذاهای کاربردی

    غذاهای کاربردی غذاهایی هستند که علاوه بر تامین درشت مغذی‌ها و ریزمغذی‌ها، یک فایده سلامتی را هم برای بدن تأمین می‌کنند. گشنیز منبع بالقوه‌ای از لیپیدها (غنی از پتروسلینیک اسید) و روغن‌های ضروری (سرشار از لینالول) است که از دانه‌ها و بخش‌های هوایی این گیاه استخراج می‌شوند. به دلیل وجود ترکیبات زیست‌فعال بسیار، طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های دارویی به قسمت‎های مختلف این گیاه نسبت داده شده‌ است.


  • شربت آلوئه ورا؛ شربتی گوارا با خاصیت های فراوان

    آلوئه ورا را می‌توانید به عنوان ملین و درمان کننده عوارض گوارشی مصرف کنید. آلوئه ورا ورم معده را کاهش می‌دهد و درد‌های شدید مفصلی را درمان می‌کند...


  • مصرف شنبلیله برای کاهش قند خون

    مصرف شنبلیله به تحریک جنسی، تعادل سطوح قند خون، درمان سندرم پیش از قاعدگی (PMS) و یائسگی کمک می‌کند. آنتی اکسیدان‌های آن پیری را به تعویق می‌اندازد و به جلوگیری از بیماری کمک می‌کند. شنبلیله حاوی اسید آمینه‌ای به نام 4- هیدروکسی ایزولوسین است که به نظر می‌رسد توانایی بدن را در تولید انسولین در مواقع بالا بودن سطوح قند خون افزایش می‌دهد. باعث کاهش مقادیر کلسیم اگزالات در کلیه‌ها، کاهش شانس پیشرفت سرطان کولون از طریق مسدود کردن عمل برخی آنزیم‌ها می‌شود.......


  • نوشیدن این چای به پیشگیری از سرطان کمک می کند

    زنجبیل با طعم تندی که دارد، هزاران سال است که به عنوان ادویه و برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. زنجبیل بومی آسیا است و گیاه گلدار خانواده Zingiberaceae است. ریشه یا ساقه آن به بسیاری از انواع غذاها طعم دلپذیری اضافه می ‌کند، اما یک درمان گیاهی باستانی برای بسیاری از بیماری ‌ها نیز هست...


  • اثر محافظت‌کننده دارچین و زنجبیل در برابر چاقی و انواع دیابت

    جدا از سهم عمده‌ی استعداد ژنتیکی، پیشرفت سریع چاقی ممکن است در اثر تغییرات بزرگ در سایر عوامل مانند عادت‌های غذایی باشد. شیوع چاقی در میان تمام سنین به دلیل تغییرات سبک زندگی و مصرف چربی رژیمی در حال افزایش است. چاقی باعث افزایش خطر بیماری‌هایی مانند قلبی – عروقی، فشار خون بالا و دیابت شیرین می‌شود. در مطالعه‌ای مصرف خوراکی عصاره آبی دارچین و زنجبیل در رت‌های چاق دیابتی به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن بدن و چربی‌ها، کاهش سطوح سرمی آنزیم‌های کبدی، کلسترول کل، تری‌گلیسریدها و LDL شد. در نتیجه عصاره‌های دارچین و زنجبیل اثرات ضدچاقی، ضددیابت، کاهنده چربی خون و اکسیداتیو در مدل‌های حیوانی دارند..........


  • این نوشیدنی خانگی از بدن شما در مقابل گرما محافظت میکند

    مصرف شربت کاسنی و شاهتره در کنار کنترل قند، فشار و چربی خون، برای پاکسازی کبد مفید است. شربت کاسنی شاهتره حاوی ویتامین‌های A، E، C، K، گروه ویتامین‌های B، سدیم، پتاسیم، قند، آهن، پلی فنول، کولین، منیزیم، منگنز، فیبر، منیزیم، اسید آمینه تریپتوپان، فولیک، کلسیم، اسید سیتریک، کربوهیدارت و پروتئین است...


  • آشنایی با یک نوشیدنی خون ساز برای درمان قند خون

    محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره فواید زرشک و شربت آن اظهار کرد: شربت زرشک حاوی ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B1، B2، B6، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی، پروتئین، اسیدفولیک و غیره است...


  • آشنایی با خواص چای بابونه و عرق بابونه + طریقه مصرف

    افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، خاصیت ضد التهابی، نیروبخشی و کاهش مشکلات گوارشی و کاهش قند خون، از مهمترین خواص چای بابونه و عرق بابونه است......


  • معرفی 5 چای درمانی با طعم های جدید و خواص شگفت انگیز /ترجمه اختصاصی

    بسیاری از انواع چای در دنیا حاوی آنتی اکسیدان هستند که برای مبارزه با بیماری هایی مثل سرطان دیابت و کلسترول بالا مفید عمل می کنند. چای نوشیدنی محبوبی در دنیا به شمار می رود که طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم طرفدار چای و البته امتحان کردن طعم های جدید هستید با ما در این مطلب همراه باشید تا 5 نوشیدنی با خواص فوق العاده را به شما معرفی کنیم...


  • بررسی تأثیر شاخص گلایسمی عسل بر قند خون

    کربوهیدرات‌های با حداقل و حداکثر شاخص گلایسمی (GI) به ترتیب باعث گلوکز خون پایین و بالا می‌شوند. عسل‌های با GI کم در مقایسه با عسل‌های با GI بالا ارزشمندتر هستند. رژیم غذایی با GI پایین دارای فوایدی برای سیستم متابولیکی از جمله دیابت شیرین و بیماری‌ عروق کرونر قلب است. در مطالعه‌ای به این نتیجه رسیدند که عسل ترشح انسولین را تحریک می‌کند، سطوح گلوکز خون را کاهش می‌دهد، غلظت هموگلوبین را بالا می‌برد و پروفایل‌های لیپید را بهبود می‌دهد. مصرف عسل در بیماران دیابتی هنوزهم موانع و چالش هایی دارد و برای رسیدن به نتایج بهتر نیاز به جامعه آماری بزرگتر و مطالعات کنترل شده بالینی چند مرکزی است.


  • آن چه پس از نوشیدن چای در بدن رخ می دهد

    چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان است که نه تنها می تواند به واسطه ویژگی های خاص خود تشنگی را فروبنشاند و آب مورد نیاز بدن را تامین کند، بلکه ........


  • 10 خاصیت اثبات شده چای سبز

    چای سبز یکی از سالم ترین نوشیدنی های جهان است، در واقع چای سبز چیزی فراتر از یک نوشیدنی ساده است. چای سبز یکی از منابع اصلی آنتی اکسیدان است.....


  • زوفا

    زوفا


  • کاسنی

    کاسنی


  • شاهتره

    شاهتره


  • شنبلیله

    شنبلیله


  • گشنیز

    گشنیز


  • ختمی

    ختمی