سلامت در رسانه ها > از مصرف دانه هل غافل نشوید
از مصرف دانه هل غافل نشوید
هل جزو بهترین گیاهان دارویی با خاصیت درمانی است که متخصصین طب سنتی برای رفع انواع اختلالات گوارشی از این گیاه استفاده میکنند. اگر از بوی بد دهان رنج میبرید ........
از مصرف دانه هل غافل نشوید
هل جزو بهترین گیاهان دارویی با خاصیت درمانی است که متخصصین طب سنتی برای رفع انواع اختلالات گوارشی از این گیاه استفاده میکنند. اگر از بوی بد دهان رنج میبرید بهترین درمان مصرف دانه هل است.
«هل» به عنوان طعمدهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
دانه هل با ارزشترین طعمدهنده در جهان به شمار میآید زیرا از رایحه غنی و خاصیتدرمانی بیشماری برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانههای این گیاه میتواند بوی بد دهان را رفع کند.
هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماریهای لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار میگیرد.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است.
بررسیها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطانها از جمله سرطان سینه ، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.