-
پلی فنول های چای از رشد و انتشار باکتری Fusobacterium nucleatum جلوگیری می کند
یافته های یک پژوهش نشان می دهد که تئوفلاوین ها و اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) چای سیاه و چای سبز از رشد و گسترش باکتری Fusobacterium nucleatum جلوگیری می کنند......
-
خواص چای سبز برای اختلالات مغز استخوان
طبق نتایج یک مطالعه جدید ترکیب یافت شده در چای سبز دارای خاصیت زندگی بخش به مبتلایان اختلالات مغز استخوان است.........
-
فواید چای سبز برای کودکان
پژوهش ها نشان می دهند که مصرف چای سبز در کودکان به حفظ سلامت قلب کمک می کند و خطر ابتلا به پوسیدگی ها و بیماری های دهان و دندان و آنفولانزا را کاهش می دهد...........
-
تعیین ترکیبات با فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در چای
میزان عناصر ضروری با فعالیت آنتی اکسیدانی، همچنین کاتچین، گالیک اسید و سطوح کافئین، در 45 نمونه از چای های مختلف تجاری در اسپانیا ارزیابی شد.کروم، منگنز ......
-
6 مقاله ی جالب کاملا معتبر درباره ی نوشیدن چای سبز در روز
مطالعات بسیار زیادی درباره ی فواید مصرف چای سبز و خواص عصاره ی این چای انجام شده است. در این مقاله، 6 پژوهش کاملا معتبر درباره ی خواص چای سبز شرح داده می شود......
-
مصرف چای سبز همراه با مواد غذایی حاویِ نشاسته، قندخون را کاهش می دهد
پژوهشی نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های چای سبز به نام اپی گالوکاتچین گالات3 یا EGCG به همراه نشاسته ی ذرت، قند خون را در موش ها به طرز چشم گیری کاهش می دهد.........
-
مکانیسم اثر پلی فنول های چای سبز و سیب بر جلوگیری از افزایش رشد تومورها و بیماری آترواسکلروزیس
غلظت بیش از حد فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) باعث توسعه آنژیوژنز و عوارضی همچون افزایش رشد تومورها و پلاک های آترواسکلروتیک می شود. پلی فنول های اپی گالوکاتچین گالات چای سبز و الیگومرهای پروسیانیدین سیب پتانسیل مهار بیان فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) در سلول های اندوتلیال جداشده از سیاهرگ بندناف انسان از طریق فعل و انفعال مستقیم و اتصال قوی با فاکتور VEGF را داشتند........
-
عصاره ی چای و کاهش تومورها
نتایج یک پژوهش نشان می دهد که یک ترکیب شیمیایی در چای سبز دو نوع سرطان پوست را درمان می کند.......
-
EGCG چیست؟
EGCG یک آنتی اکسیدان قوی است که خواص مفید فراوانی دارد. اپی گالوکاتچین گالات مهم ترین جزء فعال کاتچین است و حدود 59 درصد از کاتچینِ برگ های چای سبز را، EGCG تشکیل می دهد.........
-
نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند
پژوهشی نشان می دهد که نوشیدن چای سبز چند هفته پیش از مصرف مکمل های دارویی آن، خطر مسمومیت ناشی از مصرف مکمل های چای سبز را کاهش می دهد.......