سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند
نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند
پژوهشی نشان می دهد که نوشیدن چای سبز چند هفته پیش از مصرف مکمل های دارویی آن، خطر مسمومیت ناشی از مصرف مکمل های چای سبز را کاهش می دهد.......
نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند
اخیراً مصرف دوز بالای مکمل های چای سبز برای کاهش وزن متداول شده است، اما مسمومیت کبدی ناشی از مصرف این مکمل ها به یک نگرانی تبدیل شده است، با این حال پژوهشی در دانشکده ی علوم کشاورزی دانشگاه پن استیت نشان می دهد، نوشیدن چای سبز چند هفته پیش از مصرف مکمل های دارویی آن، خطر مسمومیت ناشی از این مکمل ها را کاهش می دهد. در این مطالعه، دوزهای بالایی از پلی فنول اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) چای سبز، به موش ها داده شد. این دوز، با مقدار دوزِ پلی فنول در مکمل های غذایی که انسان ها مصرف می کنند، برابر بود. در گروه اول، موش ها پیش از دریافت دوز بالای پلی فنول ها، با رژیم غذایی حاوی مقدار کم EGCG برای دو هفته درمان شدند. رژیم غذایی گروه بعدی هم فاقد EGCG بود. 2 هفته پس از تغذیه با این دو رژیم غذایی مختلف، موش ها دوز بالای EGCG را دریافت کردند. 3 روز پس از مصرف این دوز بالا، خون موش ها برای تعیین میزان عملکرد کبد بررسی شد. نتایج نشان داد که سمیت کبدی در موش های گروه اول در مقایسه با گروه دوم به میزان 75 درصد کاهش یافته بود. داده های این پژوهش نشان داد که مصرف دوز پایین پلی فنول های چای سبز، سمیت کبدی ناشی از مصرف دوز بالای همان ترکیب را کاهش می دهد. افرادی که چای سبز مصرف می کنند حساسیت کمتری به سمیت کبدی ناشی از مصرف مکمل های آن دارند. اگر شما قصد دارید که مکمل های دارویی چای سبز را مصرف کنید، به مدت چند هفته یا یک ماه پیش از مصرف این مکمل ها، با نوشیدن چای سبز، عوارض جانبی این داروها را به حداقل کاهش دهید. همچنین باید بدانید که نوشیدن چای سبز، به مراتب بهتر از مصرف مکمل های آن است و از ایجاد مسمومیت کبدی جلوگیری می کند.
https://www.sciencedaily.com/releases/2015/02/150204112008.htm