-
پلی فنول های چای از رشد و انتشار باکتری Fusobacterium nucleatum جلوگیری می کند
یافته های یک پژوهش نشان می دهد که تئوفلاوین ها و اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) چای سیاه و چای سبز از رشد و گسترش باکتری Fusobacterium nucleatum جلوگیری می کنند......
-
چای سبز و پیشگیری از پوکی استخوان
مطالعات یک تیم تحقیقاتی نشان می دهد که مصرف چای سبز به بهبود سلامت استخوان ها کمک می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.........
-
خواص چای سبز برای اختلالات مغز استخوان
طبق نتایج یک مطالعه جدید ترکیب یافت شده در چای سبز دارای خاصیت زندگی بخش به مبتلایان اختلالات مغز استخوان است.........
-
فواید چای سبز برای کودکان
پژوهش ها نشان می دهند که مصرف چای سبز در کودکان به حفظ سلامت قلب کمک می کند و خطر ابتلا به پوسیدگی ها و بیماری های دهان و دندان و آنفولانزا را کاهش می دهد...........
-
تعیین ترکیبات با فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در چای
میزان عناصر ضروری با فعالیت آنتی اکسیدانی، همچنین کاتچین، گالیک اسید و سطوح کافئین، در 45 نمونه از چای های مختلف تجاری در اسپانیا ارزیابی شد.کروم، منگنز ......
-
6 مقاله ی جالب کاملا معتبر درباره ی نوشیدن چای سبز در روز
مطالعات بسیار زیادی درباره ی فواید مصرف چای سبز و خواص عصاره ی این چای انجام شده است. در این مقاله، 6 پژوهش کاملا معتبر درباره ی خواص چای سبز شرح داده می شود......
-
مصرف چای سبز همراه با مواد غذایی حاویِ نشاسته، قندخون را کاهش می دهد
پژوهشی نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های چای سبز به نام اپی گالوکاتچین گالات3 یا EGCG به همراه نشاسته ی ذرت، قند خون را در موش ها به طرز چشم گیری کاهش می دهد.........
-
عصاره ی چای و کاهش تومورها
نتایج یک پژوهش نشان می دهد که یک ترکیب شیمیایی در چای سبز دو نوع سرطان پوست را درمان می کند.......
-
نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند
پژوهشی نشان می دهد که نوشیدن چای سبز چند هفته پیش از مصرف مکمل های دارویی آن، خطر مسمومیت ناشی از مصرف مکمل های چای سبز را کاهش می دهد.......