سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > نقش عسل به عنوان مکمل ورزشی در ورزشهای استقامتی
نقش عسل به عنوان مکمل ورزشی در ورزشهای استقامتی
عسل به عنوان یک مکمل ورزشی مصرف میشود. مصرف کربوهیدرات پیش، حین و پس از ورزش عملکرد فرد و سرعت بهبودی (ریکاوری) را افزایش میدهد. عسل به اندازهی گلوکز برای جایگزینی کربوهیدرات در طول ورزش استقامتی مؤثر است؛ کربوهیدراتهای عسل به راحتی قابل جذب هستند. عسل به حفظ گلیکوژن ماهیچه کمک میکند و محتوای کربوهیدراتهای آن مهمترین منبع سوخت برای ورزشکاران است تا به آنها در ادامه فعالیتها کمک کند. مصرف ترکیبی از کربوهیدراتها و پروتئین بلافاصله پس از ورزش (در طول 30 دقیقه اول) برای تغذیه دوباره عضلات و کاهش درد عضلانی پس از ورزش ایدهآل است.......
نقش عسل به عنوان مکمل ورزشی در ورزشهای استقامتی
مصرف کربوهیدرات پیش، حین و پس از ورزش عملکرد فرد و سرعت بهبودی (ریکاوری) را افزایش میدهد. عسل به عنوان یک مکمل ورزشی مصرف میشود. هر قاشق چایخوری عسل 17 گرم کربوهیدرات تأمین میکند که میتواند به عنوان یک جایگزین ارزان نسبت به ژلهای ورزشی تجاری مصرف شود. براساس اطلاعات اولیه از دانشگاه Memphis Exercise and Sports Nutrition Laboratory، عسل به اندازهی گلوکز برای جایگزینی کربوهیدرات در طول ورزش استقامتی مؤثر است؛ کربوهیدراتهای عسل به راحتی قابل جذب هستند. عسل میتواند منبع موثر کربوهیدراتها و یک جایگزین بهتر برای گلوکز درتمرین و عملکردهای ورزشی باشد، چراکه عسل حاوی گروههای متنوعی از قندها است. عسل به حفظ گلیکوژن ماهیچه کمک میکند و محتوای کربوهیدراتهای آن مهمترین منبع سوخت برای ورزشکاران است تا به آنها در ادامه فعالیتها کمک کند.
هنگامی که عسل قبل از یک تمرین فیزیکی یا فعالیت ورزشی مصرف میشود، فروکتوز را به آهستگی به جریان خون آزاد میکند و به این ترتیب انرژی را به صورت پایدار تقویت میکند و هومئوستازی (حفظ تعادل نسبتا پایدار بین عناصر) را حفظ میکند.
در حین فعالیت فیزیکی، مصرف کربوهیدرات ها، مانند عسل، به تغذیه طولانیتر عضلات کمک میکند و خستگی را به تعویق میاندازد.
پس از ورزش، مصرف ترکیبی از کربوهیدراتها و پروتئین بلافاصله پس از ورزش (در طول 30 دقیقه اول) برای تغذیه دوباره عضلات و کاهش درد عضلانی پس از ورزش ایدهآل است. بنابراین، عسل یک منبع عالی از کربوهیدرات برای ترکیب با مکملهای پروتئینیِ قبل ورزش است. علاوهبراین، برای حفظ گلیکوژن، ترکیب کربوهیدرات- پروتئین، غلظت قند خون را پس از تمرین ورزشی به طور مطلوبی پایدار نگه میدارد.
- Abeshu, M.A., & Geleta, B. (2016). Medicinal Uses of Honey. Biology and Medicine, 8,279. doi:10.4172/0974-8369.1000276. Retrieved from https://www.omicsonline.org/open-access/medicinal-uses-of-honey-0974-8369-1000276.php?aid=67616
- Chepulis, L., & Starkey, N. (2008). The Long-Term Effects of Feeding Honey Compared with Sucrose and a Sugar-Free Diet on Weight Gain, Lipid Profiles, and DEXA Measurements in Rats. Journal of Food Science, 73(1):H1-7. Retrieved from https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18211352/
- The National Honey Board (n.d) Honey: A Reference Guide to Nature’s Sweetener. Retrieved from https://www.honey.com/files/general/refguide.pdf