سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > ملاتونین خطر ابتلا به چاقی و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

ملاتونین خطر ابتلا به چاقی و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

ملاتونین خطر ابتلا به چاقی و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

ملاتونین خطر ابتلا به چاقی و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

ملاتونین یکی از هورمون های طبیعی بدن است که توسط غده ی پینه آل تولید می شود. این هورمون در برخی میوه ها و سبزیجات مانند خردل، زالزالک، بادام، تخم آفتابگردان، هل، رازیانه و کشنیز نیز یافت می شود. ملاتونین هورمونی است که پروفایل چربی خون را بهبود می بخشد و تری گلیسیرید و کلسترول LDL را کاهش می دهد. بنابراین مصرف مواد غذایی حاوی ملاتونین به کنترل وزن و پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و چاقی کمک می کند.

گروهی از محققان دانشگاه گرانادا در اسپانیا اثرات ملاتونین را در پیشگیری از چاقی و ابتلا به چربی خون و فشار خون بالا در موش های دیابتی بررسی کرده اند. دانشمندان عقیده دارند که ملاتونین خطر ابتلا به بیماری های قلبیِ ناشی از چاقی و چربی خون بالا را کاهش می دهد. این گروه تحقیقاتی معتقدند اگر این یافته ها در انسان نیز ثابت شود مصرف مواد غذایی حاوی ملاتونین در پیشگیری از چاقی و کاهش خطرات بیماری های مرتبط با آن موثر است.

https://www.sciencedaily.com/releases/2011/04/110428092501.htm

 

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :