سلامت در رسانه ها > مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش میدهد
مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش میدهد
پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای میتواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد. یافتههای این پزشکان نشان میدهد .............
مصرف چای خطر سکته مغزی را کاهش میدهد
پزشکان انگلیسی معتقدند مصرف روزانه نوشیدنی چای میتواند خطر سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.
یافتههای این پزشکان نشان میدهد مصرف چهار فنجان چای در روز میتواند خطرسکته مغزیرا به میزان قابل توجهی کاهش دهد .این پزشکان معتقدند مصرف روزانهچایمیتواند شانس ایجاد لختههای خونی در مغز را به میزان 21 درصد کم کند.
این محققان با بررسی حدود 75 هزار مرد و زن در موسسه «کارولینسکا» استکهلم به این نتیجه رسیدند .به گزارش دیلی میل، آمارهای انجام شده در انگلیس نشان میدهد سالانه تعداد زیادی از مردم این کشور بر اثر ابتلا به سکته مغزی جان خود را از دست میدهند.
http://www.hamshahrionline.ir