سلامت در رسانه ها > دمنوش‌هایی که سلول‌های سرطانی را تار و مار می‌کنند

دمنوش‌هایی که سلول‌های سرطانی را تار و مار می‌کنند

دمنوش‌هایی که سلول‌های سرطانی را تار و مار می‌کنند

دمنوش‌هایی که سلول‌های سرطانی را تار و مار می‌کنند

 

نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند. به گزارش بهداشت نیوز، رژیم غذایی مناسب تاثیر بسزایی در مهار کردن سلول‌های سرطانی دارد. به طوری‌که تغذیه صحیح می‌تواند به کاهش عوارض شیمی درمانی کمک شایانی کند. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که با مصرف آنها زیر نظر پزشک می‌توانید تکثیر سلول‌های سرطانی را مهار کنید.

خواص چای:

نوشیدن چای نقش موثری در جلوگیری از ابتلا به سرطان و کاهش سرعت پیشرفت آن در مبتلایان به سرطان دارد. مهم‌ترین فواید مصرف چای عبارتند از: تحریک سیستم ایمنی بدن، تخریب تومور‌ها و سلول‌های سرطانی، تحریک جریان خون و بهبود فرآیند سم زدایی بدن.

انواع چای‌های ضد سرطان:

چای‌های ضد سرطان شامل چای‌هایی می‌شوند که حاوی کافئین هستند و از گیاه «کاملیا سینسیس» گرفته شده‌اند. چای سیاه، چای سفید، چای سبز و چای اولونگ از این دسته چای‌ها هستند. چای سبز با جلوگیری از تشکیل تومور‌های سرطانی، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. چای سیاه دارای ترکیبی است که بدون آسیب رساندن به سلول‌های عادی بدن، باعث تخریب سلول‌های سرطانی می‌شود. چای سفید و چای اولونگ نیز به رادیکال‌های آزادی حمله می‌کنند که موجب تخریب سلول‌های بدن می‌شوند.

چای رویبوس و چای جینسینگ نیز نقش مهمی را در مبارزه با سرطان ایفا می‌کنند. چای رویبوس حاوی مواد آنتی اکسیدانی است که از آسیب آکسیداتیوی به سلول‌ها جلوگیری می‌کند. چای جینسینگ نیز احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و سرعت پیشرفت سرطان را پایین می‌آورد.

چای‌های گیاهی بسیاری وجود دارند که در درمان سرطان کاربرد دارند. از جمله این چای‌ها می‌توان به چای شاه‌توت، بابا آدم، اسیاک، رازیانه، علف لیمو، ریشه انگور اورگان، گل تلفونی، گلرنگ و گل‌قاصدک اشاره کرد. این چای‌ها دستگاه ایمنی را تقویت می‌کنند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.

http://behdashtnews.ir

هشتگ :



اشتراک گذاری :