سلامت در رسانه ها > خواص دمنوش پوست پرتقال+ طرز تهیه
خواص دمنوش پوست پرتقال+ طرز تهیه
در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس و... تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند........
خواص دمنوش پوست پرتقال+ طرز تهیه
در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده میشود، درمان سرفه، سرماخوردگی، تسکین استرس و... تنها برخی از خواص درمانی دمنوش پوست پرتقال هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران بانو ضمیمه روزنامه ایران، پوست پرتقال دارای ویتامینهای C و B1 و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است. دمنوش پوست پرتقال دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد باکتری و نـیز ضد التهابی است، پوست پرتقال دارای بافـتی چرمی شـکل بوده و حاوی غدد روغنی فـراوانی است و قرنهای بسیاری است که از پوست این میوه و دیگـر مرکبات استفاده میشود. پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز انواع سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله میکند، سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر نوع بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را مورد درمان قرار میدهد. محققان میگـویند پوست پرتقال مرکز تجـمع بسیاری از خواص از جـمله خواص آنتی اکسیدانی و آنزیمهای اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
پوست پرتقال خلال شده....................................................150 گرم
آب........................................................................................................3 لیوان
چوب دارچین.....................................................................................2 تکه
نبات...........................................................................................مقداری
ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا شود چرا که آن پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ میکند. سپس آن را شسته و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آنها را روی پارچه تمیزی پهن کرده و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود و دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. در این صورت دمنوش شما خوشمزهتر خواهد شد. سپس آب را جوش آورده پوست پرتقالها را داخل قوری ریخته و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید. میتوانید هنگام سرو داخل فنجانها نبات بیندازید تا چایتان خوشمزهتر شود.