سلامت در رسانه ها > بایدها و نبایدهای مصرف قهوه وکافئین

بایدها و نبایدهای مصرف قهوه وکافئین

بایدها و نبایدهای مصرف قهوه وکافئین

بایدها و نبایدهای مصرف قهوه وکافئین

همه ما بارها از فواید مصرف قهوه شنیده ایم اما هرازگاهی نیز می شنویم که مصرف زیاد قهوه مضراتی دارد اما ظاهرا برخی از این صحبت ها درست بوده است. مطالعات نشان می دهد که می توانید در روز یک، دو یا چند فنجان قهوه بنوشید بدون اینکه مشکلی خاص برای شما پیش بیاید. چنین کاری می تواند سلامت شما را بهبود بخشیده و به شما کمک کند که زندگی طولانی تری داشته باشید.

در یک مطالعه مشاهده ای که شامل ۲۰٫۰۰۰ شرکت کننده می شد، در کسانی که روزی دستکم ۴ فنجان قهوه می نوشیدند میزان خطر مرگ زودرس ۶۴ درصد کمتر از کسانی بود که قهوه مصرف نکرده یا کم مصرف می کردند. کاهش این ریسک زمانی که افراد به سن ۴۵ سالگی می رسیدند بسیار قابل توجه تر بود و این موضوع باعث شد که محققان به این نظریه برسند که با افزایش سن، فواید مصرف قهوه نیز در انسان بیشتر بوده و تاثیر مثبت بیشتری بر سلامت او دارد.

نتیجه این مطالعات بار دیگر نتایج دیگر تحقیقات صورت گرفته در این زمینه که مصرف قهوه باعث افزایش طول عمر انسان می شود را تایید کرد؛ چه قهوه معمولی باشد و چه قهوه بدون کافئین. همچنین مطالعات متعدد نشان داده که مصرف قهوه خطر ابتلا به برخی بیماری ها را نیز کاهش می دهد، بیماری هایی مانند دیابت نوع ۲، بیماری های کبدی، سرطان روده بزرگ، آلزایمر و سرطان پوست. جو دروپو، سخنگوی انجمن ملی قهوه در ایالات متحده در این باره چنین می گوید: «قهوه سرشار از آنتی اکسیدان هاست. بسیاری از آن ها به طور طبیعی و ذاتی در دانه قهوه وجود دارند و برخی دیگر نیز در طی فرآیند سرخ کردن دانه قهوه ایجاد می شوند. این ترکیبات هستند که علم آن ها را با تاثیرات مثبت قهوه در کاهش خطر بیماری های مختلف مرتبط می داند». برخی از ترکیباتی که معمولا در قهوه وجود دارند با واکنش و حساسیت بهتر به انسولین، عملکرد کبد و کاهش التهاب مزمن همراه هستند.

در حالی که مصرف قهوه برای بسیاری از افراد مفید و سلامتی بخش است، اما برخی دیگر باید با احتیاط کامل به این نوشیدنی دوست داشتنی نزدیک شوند. برای مثال، زنان باردار باید مصرف قهوه کافئین دار خود را در حد محدودی نگه دارند. دکتر جوزف وکس در این باره چنین اظهار نظر می کند: «مدارک کنونی تصریح می کند که مصرف مقادیر نسبتا پایین از کافئین ۲۰۰ میلی گرم در روز، هیچ خطری برای سقط جنین یا زایمان زودرس ندارد. اما آمار در مورد این عوارض مربوط به بارداری در شرایطی که زنان روزانه بیش از ۲۰۰ میلی گرم کافئین مصرف می کنند کاملا برعکس است.

البته هنوز مدارک کافی برای نتیجه گیری نهایی در مورد تاثیرات کافئین بر روی رشد جنین وجود ندارد». اگر مشکل قلبی دارید نیز باید مصرف قهوه و کافئین خود را کاهش دهید. دکتر وینس بوفالینو در این باره می‌گوید: «کافئین ضربان و تپش قلب را افزایش می دهد. کسانی که به فیبریلاسیون دهلیزی (که معمولا با عنوان ضربان قلب نامنظم شناخته می شود) یا فشار خون بالا مبتلا هستند باید مصرف روزانه کافئین خود را در حد پایینی نگه دارند. یک یا دو فنجان قهوه در روز هیچ مشکلی ندارد اما اگر به کافئین حساسیت دارید باید از مصرف آن خودداری نمایید».

 

 

 

https://www.shahrekhabar.com

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :