-
نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز خطر پیشرفت دیابت را تا 20 درصد کاهش می دهد
پژوهشگران علوم پزشكی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است كه بهترین و موثرترین شیوه برای كاهش خطر ابتلا به دیابت نوشیدن حداقل چهار فنجان چای در روز است.........
-
تاثیر اسانس زیره سبز بر میزان قند خون
نتایج یک پژوهش نشان می دهد که مصرف اسانس زیره سبز باعث کاهش گلوکز خون می شود و این گیاه مي تواند در پيشگيري و بهبود بيماري ديابت نقش داشته باشد.......
-
مصرف چای سبز همراه با مواد غذایی حاویِ نشاسته، قندخون را کاهش می دهد
پژوهشی نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های چای سبز به نام اپی گالوکاتچین گالات3 یا EGCG به همراه نشاسته ی ذرت، قند خون را در موش ها به طرز چشم گیری کاهش می دهد.........
-
شرط کاهش وزن با قهوه
عصاره دانه قهوهی سبز بو داده نشدهی بدون کافئین بر پایین آوردن چربی بدن اثر میگذارد و این به مرور منجر به کاهش وزن میشود......
-
پیشگیری از بیماری های ناشی از دیابت با چای بابونه
پژوهشی جدید نشان می دهد نوشیدن چای بابونه از ایجاد و توسعه ی عوارض جانبی بیماری دیابت، مانند کاهش یا از دست دادن بینایی، آسیب اعصاب و آسیب های کلیه پیشگیری می کند........