سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > 10 بیماری روزانه که با نوشیدن چای درمان می شود
10 بیماری روزانه که با نوشیدن چای درمان می شود
دمنوش ها و چای های گیاهی به وفور در دسترس هستند و از برگ، ریشه ، میوه و یا گل گیاه تهیه می شوند. نوشیدن این چای ها و دمنوش ها به درمان 10 بیماری شایع در طول روز کمک می کنند...........
10 بیماری روزانه که با نوشیدن چای درمان می شود
چای، محبوب ترین نوشیدنی در سراسر جهان است که نخستین بار در چین باستان کشف شد. تمام انواع چای اعم از چای سیاه، سبز، اولانگ و چای سفید از درختچه ای همیشه سبز به نام کاملیا سیننسیس تهیه می شوند. دمنوش های گیاهی هم به وفور در دسترس هستند و از برگ، ریشه، میوه یا گل گیاهان مختلف تهیه می شوند. در این مقاله 10 بیماری شایع که با نوشیدن چای در طول روز درمان می شوند را بررسی می کنیم.
1- اضطراب
اگر احساس اضطراب و نگرانی می کنید، دمنوش بابونه بنوشید. قرن ها از گل های این گیاه برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شد. پژوهشی در دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد که مصرف چای بابونه به مدت 8 هفته به طرز چشمگیری باعث کاهش علائم اضطراب می شود. دمنوش بابونه فاقد کافئین است. چای سیاه و چای سبز هم حاوی اسید آمینه ای به نام ال تیانین هستند که باعث ایجاد آرامش در بدن می شود. نتایج یک پژوهش نشان می دهد که مصرف 200 میلی گرم اسید آمینه ی ال تیانین پیش از خواب، از اضطراب می کاهد و دم کردن طولانی مدت چای مقدار اسید آمینه ی آن را افزایش می دهد.
2-سندروم پیش از قاعدگی
افزایش وزن، تحریک پذیری، مشکلات گوارشی و افزایش اشتها از علائم سندروم پیش از قاعدگی یا PMS است که معمولا 2 هفته پیش از شروع عادت ماهانه آغاز می شود. در این دوران دمنوش های فاقد کافئین، بهترین انتخاب است. کافئین با افزایش سطح هورمون ها علائم سندروم پیش از قاعدگی را تشدید می کند. گیاه بابونه انتخاب مناسبی برای این دوران است چون گرفتگی عضلانی را از بین می برد و به کاهش اضطراب و تحریک پذیری کمک می کند.
3-آکنه
یکی از شایع ترین مشکلات پوستی آکنه است. آکنه زمانی ایجاد می شود که منافذ پوستی بسته می شود و یا در شانه ها، کمر و قفسه سینه جوش ها و ضایعات پوستی ایجاد می شود. دمنوش های گیاهی مثل رویبوس، نعناع و بابونه می توانند با آکنه و بیماری های پوستی مبارزه کنند. این دمنوش ها غنی از دو ماده ی مغذی آلفاهیدروکسی اسید و روی هستند که به کاهش آکنه، آفتاب سوختگی و خشکی پوست در زمستان کمک می کنند. دمنوش بابونه به دلیل داشتن مواد ضد التهابی به کاهش التهاب آکنه و بیماری رزاسه (یك بيماري شايع پوستي كه سبب قرمزي و تورم در صورت مي شود) کمک می کند. آنتی اکسیدان های چای نعناع نیز از گرفتگی منافذ پوست و عدم تعادل هورمونی (2 عامل ایجاد آکنه) جلوگیری می کند.
4-بی خوابی
دمنوش ترکیبی گیاهان بابونه، نعناع و علف لیمو برای درمان بی خوابی مفید است. در این ترکیب، بابونه مهمترین گیاهی است که به کاهش بی خوابی و اضطراب کمک می کند. ریشه ی سنبل الطیب حاوی ترکیباتی است که به عنوان یک درمان دارویی برای بی خوابی استفاده می شود. چند ساعت پیش از خواب، نوشیدن دمنوش سنبل الطیب جایگزین مناسبی برای داروهای خواب آور است. با این حال به دلیل اینکه استفاده ی طولانی مدت از این دمنوش ممکن است با داروهای تجویزی تداخل ایجاد کند، پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
5-کاهش وزن
چای سبز و چای سفید به دلیل داشتن پلی فنولی به نام EGCG باعث افزایش اکسیداسیون چربی می شوند و به کاهش وزن کمک می کنند. چای یربامیت هم به دلیل داشتن کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی می شود. نوشیدن این چای فرآیند هضم را کند می کند به گونه ای که معده ی شما مدت طولانی تری پر باقی می ماند.
6-تهوع و دل بهم خوردگی
دمنوش های زنجبیل، نعناع و بابونه به کاهش حالت تهوع کمک می کنند. محققان معتقدند که مواد شیمیایی زنجبیل نه تنها روی روده و معده، بلکه در مغز و سیستم عصبی نیز اثر می کنند. دمنوش نعناع فلفلی هم برای درمان مشکلات گوارشی استفاده می شود. مصرف دمنوش نعناع فلفلی برای افراد مبتلا به سندروم روده ی تحریک پذیر مفید است. دمنوش نعناع فلفلی به کاهش گاز و نفخ معده و روده کمک می کند . دمنوش بابونه هم به کاهش اسپاسم های عضلانی، نفخ و سوزشِ سرِدل کمک می کند.
7-سردرد
اگر به دنبال درمانی طبیعی برای سردرد هستید، دمنوش های زنجبیل، بابونه و چای گل مینا بنوشید. دمنوش زنجبیل ضد التهاب است و از ایجاد تورم در مغز جلوگیری می کند. ترکیبات فعال گل مینا ضمن آرام بخش بودن، تاثیر ضد التهابی دارند و برای درمان سردرد و میگرن مفید هستند.
8-آلرژی
خارش چشم، عطسه و احتقان از علائم آلرژی فصلی هستند. دمنوش های نعناع فلفلی، گزنه و چای سبز واکنش های آلرژیک را کاهش می دهند. منتول نعناع، ترشحات گلو و بینی را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های چای سبز نیز واکنش های آلرژیک را مهار می کنند. چای گزنه هم با داشتن خواص آنتی هیستامینی می تواند علائم آلرژی فصلی مثل عطسه، گرفتگی بینی و خارش چشم را بهبود دهد.
9-افزایش میل جنسی
قرن هاست که از گیاه جنسینگ برای درمان مشکلات جنسی استفاده می شود. ترکیب جینسنوساید در جنسینگ خواص درمانی دارد. مطالعات نشان می دهد که این گیاه با افزایش دوپامین در مغز به افزایش میل جنسی کمک می کند.
10- بوی بد دهان
چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان های قوی است که از چسبیدن پلاک به دندان ها و ایجاد پوسیدگی جلوگیری می کند. بوی بد دهان اغلب به دلیل مشکلات دندانی ایجاد می شود. تحقیقات نشان می دهد که هر دو چای سیاه و سبز از رشد باکتری در دهان و پوسیدگی دندان و حتی سرطان دهان جلوگیری می کند. دمنوش نعناع فلفلی نیز محیط دهان را تمیز و خوش بو می کند.
http://www.livestrong.com/slideshow/1011561-10-everyday-ailments-soothed-tea/#slide=7