سلامت در رسانه ها > چای سفید،اکسیرشفابخش طبیعت
چای سفید،اکسیرشفابخش طبیعت
چای سفید فقط یک باردرسال ودرفصل شکفتن درختچه ي چای از جوانه های کرک دار آن برداشت می شود، این نوع چای به علت قابلیت زایشی جوانه، گنجینه منحصر بفردی از آنتی اکسیدان هاست.........
چای سفید،اکسیرشفابخش طبیعت
به دنبال انقلاب صنعتی در اروپا وتولید داروهای شیمیایی توجه انسان به گنجینه گیاهان به غلط کاهش یافت، دراین بین کمپانی های سودجوی غربی موادشمیایی وصناعی خود را بهترین شفای دردهای انسان معرفی کردنداما این اجحاف ظالمانه چند دهه بیشتر دوام نیاورد تا اینکه اخیرا انسان اهمیت گیاهان داروئی وطب سنتی را باتوبه از بی توجهی پیشین وداروهای صنعتی باز شناخت یکی از کهن ترین گیاهان مورد استفاده انسان چای است که اسم علمی آن "camellia sinensis " است این گیاه از هزاران سال قبل در مشرق زمین شناخته شده، مورداستفاده بوده است.حدودا 6 قرن پیش این گیاه شفابخش توسط یک تاجر ایرانی به اروپائیان معرفی شد.
امروزه اسامی متفاوتی از چای مانند چای سیاه،سبز،زرد،اولونگو، وخصوصا چای سفید رایج شده است، جالب اینست که تمام این نوع چایها از همین گیاه camellia sinensis بدست می آید وهرکدام فرآورده ای متفاوت از این گیاهند،همه این فرآورده ها دارای اثرات شفابخش مشترک باهم می باشند، اما هریک دارای اثر خاص ومنحصر بفردی نیز هستند.
مثلا چای سبز که برگهای خشک وفرآوری نشده این گیاه است محتوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان در مقایسه با چای سیاه است،
درحالیکه چای سیاه که حاصل تخمیربرگهای سبز چای است حاوي مقادیر بیشتری کافئین است که در رفع خستگی وافزایش توان ذهنی اثرات قویتری دارد ، اما مقدار آنتی اکسیدان آن یک پنجم چای سبز است در مقایسه با آنها "چای سفید نفیس ترین محصول درخت چای است"،
چای سفید فقط یک باردرسال ودرفصل شکفتن درختچه ي چای از جوانه های کرک دار آن برداشت می شود،
این نوع چای به علت قابلیت زایشی جوانه، گنجینه منحصر بفردی از آنتی اکسیدان هاست، درحالیکه مقادیر بسیاراندکی از کافئین، تئین وهمچنین رنگدانه درآن وجود دارد، اما دارای طعمی لطیف وفرحبخش واثراتی بی نظیر در خنثی کردن رادیکالهای آزاد، سم زدایی، جوان کنندگی وهمچنین قابلیت میکروب کشی وتقویت سیستم ایمنی را دارد.
چای سفید به دلیل محدود بودن منشا ومقدار تولید وتقاضای جهانی بسیار بالا و روز افزون خريداران، یکی از نفیس ترین فرآورده های گياهي وقابل قیاس با زعفران است .چای سفید را می توان بمب آنتی اکسیدانی دانست.
امروزه در تمام فرایندهای بیماریزا همانند عفونت، التهاب، مسمومیت وحتی ضربه وله شدگی مقادیر لجام گسیخته ای از رادیکالهای آزاد سلولهاي بدن را مورد حمله قرار مي دهند. از طرفي اين سموم بخشی از مواد زائد متابوليسم بدن است نيز هستند، بنابراین این مواد مهلک به علت داشتن اوربیتالهای خالی الکترونی تمایل بسیار بالایی برای واکنش دادن با مولکولهای حیاتی خصوصا DNA سلولها هستند، به مرور زمان حاصل واکنش رادیکالهای آزاد بامولکولهای حیاتی به عوارض مرگ باربیماریها وحتی در طول زمان وبدون وجود بیماری مشخصی به پیری وفرسودگی سلولها منجر می شود، ثابت شده است که پس از کار سنگین و ورزش، مقادیر بسیار زیادی از رادیکالهای آزاد در بدن تولید می شوند که درصورت عدم مقابله با آن به مرور سبب بروز ضایعات جبران ناپذیر کار سنگین و ورزش هستند.
همانگونه که شرح داده شد اثرات رادیکالهای آزاد بربدن شباهت فراوانی به اثراکسیژن هوا بر فولاد دارد که به مرور زمان فولاد سخت وآبدیده را به زنگاری سست وپوسیده تبدیل مي كند.
بنابراین بدون تردید استفاده ي مداوم از غنی ترین نوشیدنی آنتی اکسیدان یعنی چای سفید همچون حفاظی نیرومند انسان را دربرابر عوارض پیری وهمچنین تمام بیماریهایی که تولید لجام گسیخته رادیکالهای آزاد درپیدایش آنها دخیل است محافظت می کند.
باارزش ترین قابلیت چای سفید نقش پیشگیری کننده آن ازبیماریهاست، امروزه هزاران مطالعه علمی ثابت کرده اند که مصرف چای خصوصا چای سفید در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، سکته های قلبی ومغزی، پرفشاری خون، پیری زودرس پوست و مو، دیابت، بیماریهای مفصلی وروماتیسمی، بیماریهای ناشی از چاقی وبی حرکتی همچون سندرم متابولیک نقش بسزایی دارد.
درواقع چای سفید با تقویت سیستم ایمنی توان بدن را برای مقابله با بیماریهای عفونی وفرآیندهای التهابی، بطور چشم گیری افزایش می دهد.
این نوع چای در سلامت دهان ودندان، افزایش شادابی ولطافت پوست، جلوگیری ازچاقی، بویژه خنثی کردن سموم ناشی از مصرف سیگار والکل نقش شناخته شده ای دارد،
علم پزشکی ثابت کرده است تمایل به یک نوشیدنی یاغذای خاص علتی کاملا علمی وبرگرفته از نیازی حیاتی است،
براین اساس شاید لازم باشد تمایل انسان به نوشیدن یک فنجان چای بعد ازکار سنگین روزانه را از دریچه ای جدید وروشنتر ببینیم، به زودی ما ایرانیها باید ویژگیهای مطلوب وممتاز چای را از لبریز، لب سوز ولب دوز بودن با چراغ دانش به عبارت لبریز، لب دوز، وچربی سوز تغییر دهیم...!!! كه فرمولاسيوني ثابت شده تحت عنوان TWG از چای سفید تولید میشود که خواص منحصربفرد بالایی دارد.