سلامت در رسانه ها > نکاتی در مورد «به»
نکاتی در مورد «به»
خوردن میوه به یا دمنوش و ربّ آن با شکم خالی موجب یبوست می شود. اگر «به» یا فرآورده های آن با فاصله کمی بعد از غذا مصرف شوند یبوست آور نخواهند شد، مگر آنکه........
نکاتی در مورد «به»
1. خوردن میوه به یا دمنوش و ربّ آن با شکم خالی موجب یبوست می شود. اگر «به» یا فرآورده های آن با فاصله کمی بعد از غذا مصرف شوند یبوست آور نخواهند شد، مگر آنکه غذا هم بسیار خشک باشد.
2. میوه به و دمنوش و ربّ آن برای جلوگیری از حالت تهوعی که به معده مربوط باشد بسیار مفید است.
3. خانم های بارداری که دچار تهوع صبحگاهی هستند می توانند صبح ناشتا مقداری میوه به را بصورت رنده شدۀ نرم بجوند و فرو دهند، یا مقداری ربّ به (حدود دو تا چهار قاشق غذاخوری) را با نان برشته آهسته آهسته بدون نوشیدنی و چای میل کنند. این ربّ نباید شیرین شده باشد و مزه ملس یا ترش و شیرین مؤثرتر است. نوشیدن دمنوش به بدون قند نیز در طول روز برای کاهش این تهوع در بانوان باردار سودمند است.
4. برای تقویت و سفت کردن بافت لثه و التیام زخمهای دهانی، مضمضه کردن مکرّر با آب به یا دمنوش آن بسیار سودمند است.
5. کسانی که پس از خوردن غذای سنگین دچار تپش قلب یا سرگیجه و صدای گوش می شوند باید علاوه بر تعدیل مقدار و نوع غذا، پس از صرف غذا مقداری به را با پوست آن به صورت رنده شدۀ نرم میل کنند و روی آن نیز آب ننوشند. خوردن یک تا دو قاشق غذاخوری ربّ به نیز به صورت مکیدن آهسته به کاهش این عوارض کمک می کند. مانند مورد 3 این ربّ نباید شیرین شده باشد و مزه ملس یا ترش و شیرین آن مؤثرتر است.