سلامت در رسانه ها > نسخهای گیاهی برای درمان سردرد/ موثرترین مسکنهای طبیعی
نسخهای گیاهی برای درمان سردرد/ موثرترین مسکنهای طبیعی
ه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردرد یکی از شایعترین مشکلاتی است که تقریبا همه تا به حال آن را تجربه کردهاند و هر فرد با شیوهای خاص به درمان آن میپردازد. برخی از اشخاص....
نسخهای گیاهی برای درمان سردرد/ موثرترین مسکنهای طبیعی
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردرد یکی از شایعترین مشکلاتی است که تقریبا همه تا به حال آن را تجربه کردهاند و هر فرد با شیوهای خاص به درمان آن میپردازد. برخی از اشخاص هم ترجیح میدهند که با مصرف دمنوشها و روشهای خانگی سردرد خود را درمان کنند. در این مطلب دمنوشهایی را معرفی میکنیم که میتوانید با مصرف آنها بدون نیاز به داروهای شیمیایی سردرد خود را تسکین دهید.
خواص زنجبیل
زنجبیل یک گیاه دارویی است. این گیاه در درمان سردرد، تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی، کشیدگی عضله، گلو درد و دندان درد استفاده میشود.
طرز تهیه دمنوش زنجبیل برای رفع سردرد
ابتدا یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل را در یک فنجان آب جوش بریزید، سپس در آن را ببندید تا دَم بکشد و پس از ۵ دقیقه میل کنید؛ زنجبیل هر چه تازهتر باشد، بهتر است. همچنین میتوانید زنجبیل خرد شده را روی پیشانیتان ماساژ دهید تا سردردتان برطرف شود.
خواص نعناع
نعناع طبع گرم و خشک و بوی معطری دارد. این گیاه در درمان بیماریهای التهابی نظیر آسم، برونشیت، کولیت و رینیت آلرژیک بسیار موثر است. دمکرده نعناع برای رفع سردرد، نفخ معده و روده مصرف میشود.
طرز تهیه دمنوش نعناع برای رفع سردرد
برگ نعناع تازه را در قابلمه آب جوش بریزید و بخار آن را استشمام کنید؛ حتی استنشاق بوی چای نعناع نیز برای درمان سردرد موثر است.
خواص بادام
مصرف بادام به درمان سردرد، اسهال، بیماریهای قلبی عروقی، کلسترول خون و دیابت کمک شایانی میکند.
مصرف بادام برای رفع سردرد
مصرف روزانه ۱۵ عدد بادام سبب تسکین سردرد میشود.
خواص آویشن
این گیاه برای رفع نفخ، تنگی نفس، سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم، سرفههای خشک، عفونت گوش میانی، تهوع موثر است؛ بخور آویشن پوست را زیبا و با طراوت میکند و دمکرده آن درد را تسکین میدهد.
طرزتهیه دمنوش آویشن برای رفع سردرد
یک قاشق چای خوری آویشن را در یک فنجان آب جوش بریزید، در آن را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دَم بکشد سپس از صافی آن را عبور دهید و میل کنید.