سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > مصرف قهوه، در زنان خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد

مصرف قهوه، در زنان خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد

مصرف قهوه، در زنان خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد

مصرف قهوه، در زنان خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد

یافته های پیشین محققان نشان داده بود، کافئینی که در نوشیدنی هایی مثل قهوه، چای و کولا وجود دارد، به بهبود حافظه کمک می کند. یافته های جدید، شواهد بیشتری از فواید کافئین، در راستای بهبود عملکرد مغز ارائه می کند.

نتایج این پژوهش که 6467 زن 65 ساله و بالاتر در آن شرکت کردند، به تازگی در نشریه ی  Biological Sciences and Medical Sciences منتشر شده است. در این پژوهش میزان مصرف چای، قهوه و کولا در این افراد ثبت شد و به مدت 10 سال از نظر ابتلا به بیماری زوال عقل یا اختلالات شناختی دیگر تحت نظارت قرار گرفتند. در پایان این بررسی، در مجموع 388 فرد به بیماری زوال عقل مبتلا شدند.

نتایج این مطالعه نشان داد خطر ابتلا به زوال عقل در  افرادی که روزانه مقدار بیشتری کافئین مصرف کرده بودند (روزانه بیش از 261 میلی گرم) 36 درصد کمتر از افرادی بود که روزانه 64 میلی گرم کافئین مصرف کرده بودند. 261 میلی گرم کافئین معادل 2 تا 3 فنجان قهوه(فنجان 200 میلی لیتری) یا 5 تا 6 فنجان 200 میلی لیتری چای در روز است. پژوهشگران معتقدند که برای اثبات ارتباط مستقیم بین مصرف کافئین و کاهش زوال عقل، نیاز به تحقیقات بیشتری است. 

http://www.medicalnewstoday.com/articles/313182.php

هشتگ :



اشتراک گذاری :