سلامت در رسانه ها > قهوه خطر ابتلا به سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد

قهوه خطر ابتلا به سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد

قهوه خطر ابتلا به سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد

قهوه خطر ابتلا به سکته مغزی در زنان را کاهش می دهد

اين پژوهش از سوي محققان دانشكده پزشكي هاروارد و دانشكده بهداشت عمومي هاروارد در بوستون روي 83 هزار زن انجام شده است. طول مدت اين پژوهش يك دوره 24 ساعته بوده است. بر اساس اين تحقيق معلوم شد زناني كه در طول هفته بين پنج تا هفت فنجان قهوه مي‌نوشند، 12 درصد كمتر از زناني كه در هفته فقط يك فنجان قهوه مي‌نوشند دچار سكته مغزي مي‌شوند.

اما كارشناسان آلماني متخصص پيشگيري از سكته مغزي در برلين با انتشار گزارشي در مجله سيدني مورنينگ هرالد تاكيد كردند كه اين مزيت ظاهرا به دليل كافئين موجود در قهوه نيست.

پروفسور مارتين گروند، از انجمن سكته آلمان در توضيح اين مطلب خاطرنشان كرد: افرادي كه از چاي و يا ساير نوشيدني‌هاي حاوي كافئين استفاده مي‌كنند اين كاهش خطر بروز سكته مغزي را تجربه نمي‌كنند. با اين توضيح به نظر مي‌رسد كه اثرات مثبت قهوه بر سلامت انسان به دليل آنتي اكسيدانهاي موجود در اين نوشيدني‌ است كه مي‌توانند ميزان التهاب را در رگهاي خوني كاهش داده و عملكرد رگها را بهبود بخشند.

پژوهشگران با در نظر گرفتن فاكتورهايي چون استعمال دخانيات و مصرف الكل دريافتند: زناني كه در روز دو تا سه فنجان قهوه معمولي مي‌نوشند به طور متوسط 19 درصد كمتر به انواع مختلف سكته مغزي دچار مي‌شوند. آنها دريافتند مصرف چهار فنجان قهوه يا بيشتر در روز اين تاثير را به 20 درصد افزايش مي‌دهد. در عين حال محققان تاكيد كردند كه در اين پژوهش اثرات مفيد قهوه تنها روي زنان سالم بررسي شده است.

http://www.salamatnews.com

هشتگ :



اشتراک گذاری :