سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > فواید سلامتی قهوه ی سرد

فواید سلامتی قهوه ی سرد

فواید سلامتی قهوه ی سرد

فواید سلامتی قهوه ی سرد

 قهوه ی دم کرده در آب سرد، بسیار غلیظ تر از فنجان های قهوه ی گرمی است که می نوشید. این قهوه از دم کردن دانه های قهوه در آب سرد یا در درجه حرارت معمولی اتاق در زمان طولانی(معمولا 12 ساعت یا بیشتر) تهیه می شود. از آنجایی که در طول فرآیند دم کشیدن، هیچ حرارتی وجود ندارد، این قهوه طعم تلخ و قوی قهوه های گرم را ندارد. به همین دلیل اکثر افراد تمایلی برای شیرین کردن این قهوه با شکر یا شیر ندارند.

زمانی که دانه های قهوه در معرض درجه حرارت بالا قرار می گیرند، بسیاری از خواص درمانی طبیعی و آنتی اکسیدانی آنها از بین می رود. به همین دلیل قهوه ی سرد، جایگزین سالم تری برای قهوه های گرم است. نوشیدن قهوه در برخی افراد منجر به رفلاکس اسید معده یا مشکلات مشابه می شود. تحقیقات نشان می دهد که دم کردن قهوه در آب سرد، خطر ایجاد رفلاکس اسید معده را کاهش می دهد. قهوه ی گرم، اسیدی تر از قهوه ی سرد است. مطالعات علمی نشان می دهد که به دلیل اسیدیته ی کم قهوه ی سرد، مزه ی آن شیرین تر از قهوه ی گرم است. عملکرد بدن در محیط قلیایی بهتر از محیط اسیدی است. مصرف زیاد قهوه ی گرم اسیدیته و PH بدن را نامتعادل می کند. اگر نوشیدن قهوه ی گرم باعث ایجاد ناراحتی در بدن شما می شود، نوشیدن قهوه ی سرد را امتحان کنید. اگر ترجیح می دهید که قهوه را به صورت گرم بنوشید، می توانید نخست، قهوه را در آب سرد دم کنید، سپس آن را با آب گرم مخلوط کرده و نوش جان کنید.

http://www.besthealthmag.ca/best-eats/healthy-eating/health-benefits-of-cold-brew-coffee

http://healthylivingmadesimple.com/benefits-drinking-cold-brew-coffee

 

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :