سلامت در رسانه ها > رقیق کردن خون به روشی طبیعی

رقیق کردن خون به روشی طبیعی

رقیق کردن خون به روشی طبیعی

رقیق کردن خون به روشی طبیعی

بدن انسان از طریق فرآیند لخته شدن خون می تواند جریان خون را متوقف کند، که در موارد مواجهه با جراحتی شدید از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما لخته شدن خون می تواند موجب مشکلات سلامت جدی نیز شود، مانند زمانی که یک لخته خون به عامل یک حمله قلبی یا سکته مغزی تبدیل می شود. برای پیشگیری از بروز چنین رویدادهایی به رقیق کننده های خون نیاز است، که می توانند برای کمک به احیای جریان خون در بخش های مهم بدن و پیشگیری از آسیب جدی ناشی از حمله قلبی یا سکته مغزی استفاده شوند. برای رقیق کردن خون، بسیاری از پزشکان برای بیماران خود داروهای قوی تجویز می کنند، اما رقیق کننده های خون طبیعی بسیاری نیز وجود دارند که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

گیاهان دارویی حاوی کومارین

داروهای بسیاری برای کمک به پیشگیری یا درمان مشکلات سلامت جدی، مانند حمله قلبی یا سکته مغزی در دسترس هستند. اما آیا می دانید بسیاری از این داروها از چه چیزی سرچشمه می گیرند؟ شاید موجب شگفتی شما شود اگر بدانید برخی از این داروها مانند وارفارین، که برای کمک به پیشگیری از تشکیل لخته خون شکل گرفته اند، از گیاهان دارویی تهیه شده اند. در حقیقت، وارفارین حاوی ترکیبی به نام کومارین است که در گیاهانی مانند ریشه آنجلیکا، گل آرنیکا، بادیان رومی، بابونه، شنبلیله، ریشه شیرین بیان، جعفری و شبدر قرمز یافت می شود. اگر یک داروی رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنید، مصرف این گیاهان دارویی ممکن است مشکل آفرین باشد. از این رو، پیش از افزودن آنها به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

زنجبیل

احتمالا شنیده اید که زنجبیل می تواند التهاب گوارشی را کاهش دهد و به بهبود ناراحتی معده یا سوء هاضمه کمک کند، اما آیا می دانستید این ماده غذایی می تواند به رقیق کردن خون نیز کمک کند؟ زنجبیل حاوی سالیسیلات، یک نوع اسید که در برخی گیاهان یافت می شود، است. در حقیقت، اسید سالیسیلیک نام فنی برای آسپرین است، که می تواند به کاهش التهاب در بدن انسان کمک کند و ممکن است در پیشگیری از سکته مغزی موثر باشد. زنجبیل به صورت تازه، ادویه یا چای در دسترس است و از این رو گنجاندن آن به صورت منظم در رژیم غذایی روزانه دشوار نیست. تنها پیش از استفاده از زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید تا این ماده غذایی با داروهای تجویزی برای شما تداخل ایجاد نکند.

آووکادو

آووکادو به دو روش می تواند از شکل گیری لخته های خون پیشگیری کند: نخست، این ماده غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است، که نشان داده اند تجمع پلاکت ها و تشکیل لخته های خون را محدود می کنند. دوم، آووکادو همانند زنجبیل حاوی سالیسیلات است، که این ماده نیز نشان داده است احتمال تشکیل لخته های خون را کاهش می دهد. آووکادو نیز به راحتی قابل خریداری است و می توانید آن را به شکل های مختلف در رژیم غذایی خود جای دهید. پیش از مصرف با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا از عدم تداخل با داروهای رقیق کننده خون که ممکن است برای شما تجویز شده باشند، اطمینان حاصل شود.

 

http://www.shahrekhabar.com

هشتگ :



اشتراک گذاری :