سلامت در رسانه ها > دمنوش هایی برای مقابله با سرطان مغزی!
دمنوش هایی برای مقابله با سرطان مغزی!
نوشیدن دمنوشها در فصلهای پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف دارند. به گزارش روزپلاس؛ سکته مغزی .........
دمنوش هایی برای مقابله با سرطان مغزی!
نوشیدن دمنوشها در فصلهای پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف دارند. به گزارش روزپلاس؛ سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر در جهان پس از بیماریهای قلبی و سرطان است. اگرچه نمیتوان به طور کامل از این بیماری پیشگیری کرد، اما مطالعات بسیاری نشان میدهد که رعایت عادت های صحیح زندگی و داشتن برنامه غذایی مناسب میتواند در پیشگیری از سکته مغزی تا حدود ۳۰ درصد موثر باشد. در این مطلب دمنوشهایی را معرفی میکنیم که مصرف آنها در جلوگیری از ابتلا به سکته مغزی کمک شایانی میکند.
خواص زنجبیل
زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید و سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مصرف آن در تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه با آسم و بیماریهای قلبی و عروقی، پاک سازی کبد و نابودی سنگ کلیه تاثیر بسزایی دارد همچنین این گیاه از تخریب سلولهای بدن به علت سرطان نیز جلوگیری میکند. زنجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدانهاست که به کمک آن بدن با عفونتها مبارزه میکند. استفاده از زنجبیل بدن را در برابر ویروسهایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال محافظت میکند همچنین مصرف زنجبیل سبب بهبود گردش خون در بدن میشود. نوشیدن چای زنجبیل خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش میدهد.
مواد تشکیل دهنده چای زنجبیل
- یک فنجان آب
-۲ قاشق غذاخوری شیر نارگیل
- نصف قاشق غذاخوری عسل طبیعی
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه چای زنجبیل
نخست آب را بجوشانید؛ زردچوبه و زنجبیل را در آن بریزید و اجازه دهید که به مدت 7 تا ۱۰ دقیقه بجوشد سپس شیر نارگیل را اضافه کنید. برای بهتر شدن طعم آن میتوان عسل را نیز به آن افزود.
خواص معجون سیر و لیمو
ترکیب سیر و لیمو سلامت شریانها را افزایش میدهد و موجب کاهش جریان و فشار خون میشود. افراد با مصرف مخلوط سیر و لیمو کمتر در معرض حمله قلبی و سکته مغزی قرار میگیرند.
طرز تهیه معجون سیر و لیموترش
یک لیتر آب،۶ عدد لیموی ترش پوست کنده و ۳۰ عدد حبه سیر خرد شده را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پوره به دست آمده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که سرد شود. مخلوط را در یک شیشه بریزید و به مدت سه هفته روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن را مصرف سپس به مدت یک هفته استفاده از این ترکیب را متوقف کنید، و دوباره به مدت سه هفته، روزانه ۵۰ میلی لیتر از آن بنوشید.