سلامت در رسانه ها > درمان سنگ کلیه با یک نوشیدنی گیاهی
درمان سنگ کلیه با یک نوشیدنی گیاهی
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در دفع سنگ کلیه، کاهش وزن و لاغری موثر دانست. مصرف این شربت اثر فوق العادهای در تقویت سیستم قلبی عروقی .........
درمان سنگ کلیه با یک نوشیدنی گیاهی
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در دفع سنگ کلیه، کاهش وزن و لاغری موثر دانست.
مصرف این شربت اثر فوق العادهای در تقویت سیستم قلبی عروقی داشته و باعث رفع مشکلات قلبی میشود.
وی گفت: کنترل قند، فشار و چربی خون، رفع ورم و دردهای مفاصل (آرتریت) و رماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید)، دفع سنگ کلیه و تقویت بینایی از دیگر خواص بی نظیر این شربت است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت چای سبز حاوی تئوفیلین است که این ماده موجب رفع آسم و تنگی نفس میشود.
وی گفت: شربت چای سبز به علت دارا بودن ویتامینهای A، E، C، فلاونوئیدها و کاتچین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بدن را در مقابل انواع بیماریها از جمله سرطانهای مری، معده، روده، پروستات و تخمدان محافظت میکند.
از دیگر خواص فوق العاده شربت چای سبز میتوان به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر اشاره کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف این شربت موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی بدن شده و سمومات بدن را دفع میکند.
وی گفت: شربت چای سبز دارای خاصیت آرامبخشی است که باعث رفع سردرد و بی خوابی میشود.
تیانین موجود در شربت موجب آرامش ذهن، رفع استرس و اضطراب و پیشگیری از افسردگی میشود همچنین در بهبود خلق و خو موثر است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این شربت موجب تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو شده و از بروز پیری زودرس پیشگیری میکند.
منع مصرف شربت چای سبز
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف شربت چای سبز برای زنان باردار ممنوع است.
مقدار مصرف شربت چای سبز
وی بیان کرد: از این شربت میتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت چای سبز (۲ لیتر)
- آب معدنی ۲ لیتر
- عسل نیم کیلو
- چای سبز ۷۰ گرم
- دارچین ۱۵ گرم
- زنجبیل ۱۵ گرم
- زیره سبز ۳۰ گرم
طرز تهیه شربت چای سبز
برای تهیه شربت چای سبز ابتدا دارچین، زنجبیل و زیره سبز را نیم کوب کرده و داخل آب معدنی میریزیم. اجازه میدهیم مخلوط دارچین، زنجبیل و زیره سبز به مدت ۴ تا ۵ ساعت در آب معدنی بماند. پس از گذشت این مدت زمان، مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم. در انتهای جوشیدن مخلوط، چای سبز را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم. اجازه میدهیم چای سبز فقط یک جوش بخورد و نباید این جوشیدن بیشتر شود. وقتی حرارت متعادل و به حدود ۵۰ درجه سانتی گراد رسید، شربت را صاف کرده و عسل را اضافه میکنیم. شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس داخل ظرف شیشهای میریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت چای سبز
برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت آماده میل کردن است.