سبک زندگی سالم > بایدها و نبایدها > بایدها و نبایدهایی درباره ی دم کردن چای

بایدها و نبایدهایی درباره ی دم کردن چای

بایدها و نبایدهایی درباره ی دم کردن چای

بایدها و نبایدهایی درباره ی دم کردن چای

دم کردن و طرز صحیح نوشیدن چای هنری است که مثل هر کار دیگر قوانین خاص خود را دارد. قوانینی مثل  چگونگی دم کردن چای و اینکه چه چیزی می توانید به آن اضافه کنید. این نکته های کلیدی، می توانند بر سلامت شما تأثیر بگذارند:

1- شیر و لیمو را همزمان به چای اضافه نکنید. لیمو باعث بریدن شیر می شود.

2- 3 تا 4 ساعت پس از دم کردن یک چای کیسه ای، برای بار دوم از آن چای کیسه ای برای تهیه ی فنجان دیگری چای استفاده نکنید. استفاده از چای کیسه ای برای بار دوم و قرار گرفتن آن در هوای آزاد برای سلامتی، مضر است.

3- زمان دم کردن چای کیسه ای را زیاد طولانی نکنید. در این صورت چای شما بسیار غلیظ، تیره و تلخ خواهد شد.

4- برای تهیه ی چای از آب سخت استفاده نکنید. مواد معدنی سخت مثل کلسیم،کلر و سایر ناخالصی های آب، عطر و طعم چای را از بین می برند. بهتر است برای دم کردن چای از آب تصفیه شده یا آب های بطری شده(آب معدنی طبیعی و آب آشامیدنی) استفاده کنید.

5- هرگز در چای، خامه نریزید.

6- در چای ارل گری شیر نریزید. افزودن شیر باعث تلخ شدن این چای می شود.

7- برای چای های آسام و رویالِ مخلوط، ابتدا شیر را در فنجان بریزید، سپس چای را اضافه کنید. اضافه کردن شیر پس از ریختن چای، باعث تلخ شدن مزه ی آن می شود.

8- حتما به دستورالعمل و روش دم کردن روی جعبه ی چای دقت کنید.

9- زمان دم کشیدن چای را از روی جعبه ی آن بخوانید.

10- می توانید به چای سیاه و ارل گری، لیمو اضافه کنید.

11- قوری را پیش از دم کردن چای با آب جوش شستشو دهید. این کار باعث از بین رفتن باکتری های مضر قوری و بوی درون آن می شود.

12- برای دم کردن چای سیاه حتماً از آب جوش استفاده کنید، نه آب گرم اما اگر بخواهید چای سبز دم کنید باید دقت کنید که از آب جوش استفاده نکنید. برای دم کردن چای سبز، بهتر است آب را پیش از رسیدن به دمای جوش استفاده کنید.

http://www.streetdirectory.com/food_editorials/beverages/teas/learn_about_the_dos_and_donts_of_drinking_tea.html

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :