سلامت در رسانه ها > این گیاه دارویی چهره را جوان می کند
این گیاه دارویی چهره را جوان می کند
پلی فنول بعضی از دمنوشها باعث آبرسانی به بدن و جوانی پوست شده و تاثیر اشعه خورشید را مهار میکند. آیا می دانستید که ........
این گیاه دارویی چهره را جوان می کند
پلی فنول بعضی از دمنوشها باعث آبرسانی به بدن و جوانی پوست شده و تاثیر اشعه خورشید را مهار میکند. آیا می دانستید که بعضی چای ها علاوه بر اینکه برای سلامتی مفید هستند برای شفافسازی پوست نیز کاربرد دارند؟
چای هایی که سرشار از پلی فنول (مولکولهای آنتی اکسیدان) هستند، می توانند پوست را مرطوب نگه داشته، اثرات مخرب UV را خنثی کرده و التهابات پوست را کاهش دهند.
از آنجا که نوشیدن چای دارای تاثیرات مثبتی روی رنگ پوست است، محصولاتی که در آنها چای به کار میرود، نیز می تواند برای پوست مفید باشد.
تحقیقات نشان داده است سه نوع چای میتوانند نقش بسزایی در جوانسازی پوست ایفا کنند. این سه نوع چای به شرح زیر است:
چای سبز
آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان میدهد چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.
"کاتچین" موجود در چای سبز التهابات پوستی ناشی از پیری را کاهش می دهد. از طرفی، این ماده پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و اثرات منفی اشعه UV خورشید را روی پوست میزداید.
تجمع رادیکال های آزاد در بدن در اثر جذب بیش از حد اشعه UV سلولهای سالم پوست را نابود میکند.
پلی فنولهای موجود در چای ضدالتهاب بوده و توانایی بازسازی DNA را دارند و می توانند تغییرات سلولی ناشی از انباشت رادیکال های آزاد در بدن را اصلاح کنند.
علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز در هر روز می توانید از محصولات آرایشی حاوی چای سبز نیز استفاده کنید.
چای بابونه
در میان دمنوش ها و چای های گیاهی، بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری های پوستی برخوردار بوده و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه ها استفاده می شود.
چای بابونه حتی برای درمان پوست های جوشدار و ملتهب نیز مفید است. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که برای مهار رادیکال های آزاد ضروری است.
چای رویبوس یا چای قرمز
چای رویبوس یا چای قرمز که از بوته های قرمز آفریقای جنوبی استخراج میشود، بدون کافئین است. خانمهایی که نمیخواهند کافئین بدنشان زیاد شود، میتوانند از این نوشیدنی مفرح برای رطوبتدهی به پوستشان بهره ببرند.
این گیاه منبع دو ترکیب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتین و نوتوفاگین است. البته فلاونوئیدهای موجود در رویبوس هم خاصیت ضدالتهابی داشته و برای درمان آکنه ها بسیار مفید است.