سلامت در رسانه ها > انواع دمنوش ها با خواصشان

انواع دمنوش ها با خواصشان

انواع دمنوش ها با خواصشان

انواع دمنوش ها با خواصشان

- برای دم کردنی های گیاهی بهتراست از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.

به گزارش آکاایران: 2-قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم .

3-برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتردم بکشد بهتراست.

4-دمنوش را صاف نموده و میل نمائید.

5-دم کشیده و صاف کرده این چای­ ها تا چند روز قابل مصرف است.

دمنوش گل گاوزبان و سنبل طیب " طبیعت گرم و تر"

خواص:آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی ،

ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوه باء ( قوه جنسی )

طرز تهیّه:4 قاشق چایخوری گل گاوزبان یا 1 قاشق سنبل طیب بعلاوه 1 عدد لیموعمانی

 دمنوش بادرنجبویه: "طبیعت بسیارگرم"

خواص:در بعضی مزاج­ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

تذکر:افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند.

دمنوش دارچین: "طبیعت گرم و خشک"

خواص:محّرک اعصاب ، ضد وسواس و جنون ، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده.

طرزتهیّه:چند قلم دارچین + 2 لیوان آب چوش + نبات.

دمنوش زنجبیل: "طبیعت گرم و خشک"

خواص:بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء ( قوه جنسی )، مقوی معده ، خون ساز ، ضد سم غذایی

طرزتهیّه:1 قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + 2 لیوان آب جوش + نبات

دمنوش اسطو خرودوس : "طبیعت گرم و خشک"

خواص:آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم

طرز تهیّه:1 قاشق غذاخوری + 2  لیوان آب جوش + نبات

دمنوش آویش: "طبیعت معتدل"

خواص:بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم ، اشتهـارآور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی.

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

دمنوش نعناع یا پونه:"طبیعت گر"

خواص:ضداسهال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دهان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری­ های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی.

طرز تهیّه:1 قاشق غذاخوری  + 2 لیوان آب جوش + نبات

دمنوش اکلیل کوهی:  "طبیعت گرم و معتد"

خواص:گیاه معجزه­ گر، مقوی اعصاب ، مدر ( ادرارآور )، ضد عفونت کلیه ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام ( سرما خوردگی)، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا.

طرز تهیّه:2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

دمنوش مرزنجوش:"طبیعت گرم"

خواص:آرام بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردردهای ، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور.

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات  

دمنوش بهارنارنج: "طبیعت گرم"

خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات 

خواص: چای سیاه کمتراز چای سبزاست.

توصیه

1-بهتراست از چـای هایی استفاده شود که بدون مـواد افزونی همچون رنگ دهنده و طعم دهنده ها باشد.

2- جهت کاهش مضرات چای بهتراست با مصلح آن مصرف شود مصلح چای دارچین و یا هل است.

3-هیچ وقت فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می شود از این رو پیشنهاد می شود در طول هفته خود را با چای های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند پرکنید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید.

http://www.akairan.com

 

هشتگ :



اشتراک گذاری :