سلامت در رسانه ها > انسولین طبیعی برای دیابتیها+طرز تهیه
انسولین طبیعی برای دیابتیها+طرز تهیه
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه دسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A، E، C است، از تأثیر این دسر در کنترل دیابت خبر داد. دسر آلوئهورا ..........
انسولین طبیعی برای دیابتیها+طرز تهیه
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه دسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A، E، C است، از تأثیر این دسر در کنترل دیابت خبر داد. دسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A، E، C، گروه ویتامینهای B مانند B1، B2، B6، کلسیم، سلنیوم، اسید فولیک، کولین، منگنز، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، قندهای مونوساکارید (گلوکز و فروکتوز) و پلیساکارید و آنزیمهای آلیاز، الکالینفسفاتاز، آمیلاز، برادیکیناز، کربوکسیپپتیداز، کاتالاز، سلولاز، لیپاز و پراکسیداز است.
مهمترین خواص دسر آلوئهورا
محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص دسر آلوئهورا اظهار کرد: این دسر نقش موثری در کنترل دیابت دارد. همچنین موجب کاهش اسید معده میشود؛ بنابراین برای مبتلایان به زخم معده مفید است.
وی درباره خواص دیگر دسر آلوئهورا بیان کرد: این دسر چربی و فشار خون را کاهش میدهد و برای مبتلایان به سنگ کلیه هم مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر آلوئهورا تاثیر چشمگیری در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مری) دارد؛ این دسر برای افرادی که دچار سرفههای خشک، سوزش سردل و زخم مری هستند هم موثر است.
دسر آلوئهورا نقش موثری در رفع یبوست و بواسیر (هموروئید) و بهبود عملکرد کبد دارد؛ این دسر به علت وجود کلسیم برای تقویت استخوانها هم مفید است.
وی با اشاره به تاثیر دسر آلوئهورا در تقویت قوای جنسی و افزایش انرژی بدن تصریح کرد: این دسر سبب پاکسازی بدن از سموم به ویژه در معتادان هم میشود.
دسر آلوئهورا به علت داشتن ویتامینهای A ، E و C خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بدن در برابر انواع بیماریها محافظت میکند.
دسر آلوئهورا برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام میدهند، مفید است؛ زنان باردار و شیرده باید از مصرف این دسر خودداری کنند، زیرا دسر آلوئهورا برای خود و جنینشان ضرر دارد.
کنترل دیابت با دسر آلوئهورا/ دیابت را با دسر آلوئهورا مهار کنید
مواد لازم برای تهیه دسر آلوئهورا (چهار تا پنج نفر)
ژل آلوئهورا ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
عسل چهار قاشق غذاخوری
پودر ژله آلوئهورا ۲ بسته
آب جوش به مقدار لازم
گلاب سه قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
خلال پسته و بادام و پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه دسر آلوئهورا
- نخست ژل آلوئهورا را از داخل پوست آن خارج کنید.
- ژل را درون مخلوطکن بریزید و عسل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید.
- مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل پوره دربیاید.
- پودر ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کنید و پس از سرد شدن با پوره به خوبی مخلوط کنید.
- مواد مخلوطشده را داخل قالب بریزید و روی آنها را با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.
- دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شود.