سلامت در رسانه ها > اشتهاآورترین مواد غذایی از نظر طب سنتی
اشتهاآورترین مواد غذایی از نظر طب سنتی
در طب سنتی، توصیههایی برای افراد لاغر یا بدغذا بهمنظور افزایش اشتهای آنها وجود دارد. در ادامه به معرفی اشتهاآورترین مواد غذایی از منظر طب سنتی اشارهای خواهیم داشت..........
اشتهاآورترین مواد غذایی از نظر طب سنتی
در طب سنتی، توصیههایی برای افراد لاغر یا بدغذا بهمنظور افزایش اشتهای آنها وجود دارد. در ادامه به معرفی اشتهاآورترین مواد غذایی از منظر طب سنتی اشارهای خواهیم داشت.
۱. شربت سکنجبین لیمویی؛ شربت لیمو؛ شربت مارچوبه؛ شربت زرشک؛ شربت انار و نعناع؛ آب انار.
۲. افشره انبه؛ افشره به و عسل با کمی سرکه و زنجبیل؛ مربای بالنگ؛ مربای زنجبیل (مخصوصا برای بیمارانی که دچار غلبه سردی و تری شدهاند).
۳. نعناع؛ پونه؛ ترخون؛ سیر؛ پیاز؛ زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه؛ سماق و سوپ سماق.
۴. مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بیاشتهایی شدهاند.
۵. گوشت کبابشده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتهاآور است.
۶. ربهای ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و... .
۷. دمنوش آویشن که هم تحریککننده اشتها است و هم هضمکننده غذا و مقوی معده.
۸. میوههایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.