-
بررسی اثر ضدجهش و ضد سرطان چای سیاه دارجیلینگ
در مطالعهای فعالیت ضد جهش و ضد سرطان عصاره چای دارجیلینگ در دو گونه باکتری جهش یافته سالمونلا تیفی موریم با استفاده از تست سرطانزایی برعلیه عامل جهشزای "بنزو (a) پیرن"، در حضور/عدم حضور فعالکننده متابولیکی (S9) سنجیده شد. نتایج مطالعه، فعالیت ضد جهشزایی چای دارجیلینگ را بر علیه گونههای باکتریایی نشان داد. در سلولهای لنفوسیت انسانی که در معرض "بنزو (a) پیرن" قرار داشتند و سپس با عصاره چای دارجیلینگ تیمار شدند، یک کاهش قابل توجهی در تشکیل میکرونوکلویید (MN) مشاهده شد. این مطالعه به طور واضح بیانگر فعالیت ضد سرطانی عصاره چای سیاه دارجیلینگ، از طریق مکانیسم "القاء مرگ سلولی" در برابر رده سلولی U937 بود.