• دارچین مسمومیت غذایی را از بین می برد

    پزشکان دانشگاه واشنگتن دریافتند مصرف دارچین می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های ناشی از باکتری‌های بیماری‌زا کمک کننده باشد......


  • بایدها و نبایدهای مصرف دارچین

    دارچین به صورت ادویه و در طب سنتی به عنوان دارو استفاده می شود اما مصرف آن در مقادیر بسیار زیاد ممکن است واکنش های آلرژیک و مسمویت ایجاد کند........


  • چای چه ویتامین هایی را برای بدن تامین می کند

    چای حاوی پروتئین، 35 درصد كربوهیدرات ، سه درصد چربی ، 33 درصد پلی‌فنل، چهار درصد كافئین و هفت درصد مواد معدنی و ویتامین‌های E، C، B، A و K است. نوشیدن پنج فنجان چای 25 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز و 60 درصد نیاز روی را تأمین می‌كند........


  • بهبود گردش خون با خوردن چای زعفران

    طبیعت زعفران از نظر طب ایرانی ایران گرم و خشک است. مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم‌الایام از آن استفاده می‌شده است، درمان افسردگی است. خوردن چای زعفران .......


  • آشنایی با خواص گیاه زنیان و آویشن

    از دیدگاه طب ایرانی گیاهان دارویی هر کدام خواص متفاوتی دارند و بیش از ۹۰ درصد گیاهان دارویی مانند زنیان و آویشن دارای طبع گرم هستند و به بدن سود فراوان می‌رساند.........


  • چند درمان سنتی برای دندان درد

    اگر خود و اطرافیان‌تان دچار دندان درد شدید بودید و مسکن‌های شیمیایی هم جواب نداد حتما داروهای گیاهی میخک، فلفل و زنجبیل را امتحان کنید.........


  • ۷ رازکاربردی آلوئه‌ورا

    کرم‌های تسکین‌دهنده و کاهنده التهابی که از آلوئه‌ورا گرفته می‌شود شهره خاص و عام است. نوشیدنی آن هم این روزها در هر سوپرمارکتی یافت می‌شود و از شرق تا غرب ..........


  • درمان کولیک نوزاد با مصرف زنیان

    مصرف دمنوش زنیان به درمان درد کولیک و همچنین مسمومیت و سوء هاضمه ی نوزاد کمک می کند..........


  • ارزش غذایی گیاه نعناع

    نعناع غنی از ویتامین های A و C و مقادیر کمی از ویتامین B2 و مواد معدنی از جمله کلسیم، روی، مس و منیزیم است. این گیاه اگر چه در مقادیر کم مصرف می شود اما مواد مغذی آن نباید دست کم گرفته شود........


  • مراقب باشید، چای مانده در بدن تولید سم می‌کند!

    این نکته را باید بدانید که چای مانده در بدن تولید سم می‌کند. اگر چای بیشتر از 10 دقیقه دم بکشد بیشتر باعث خستگی می‌شود. در این مقاله همراه ما باشید تا با .....


  • نوشیدن چای سبز قبل از مصرف مکمل های آن (مکمل های چای سبز) از ایجاد مسمومیت جلوگیری می کند

    پژوهشی نشان می دهد که نوشیدن چای سبز چند هفته پیش از مصرف مکمل های دارویی آن، خطر مسمومیت ناشی از مصرف مکمل های چای سبز را کاهش می دهد.......


  • دارچین

    دارچین