• زینگرون: ترکیب اصلی ضداسهال زنجبیل

    اشرشیاکلای اندوتوکسین‌هایی را آزاد می‌کند که تحرک دستگاه گوارش مانند بخش کولون روده‌ها را مهار می‌کنند. زینگرون توانایی مهار انتروتوکسین‌های مربوط به گونه‌های بیماری‌زای مختلفِ باکتری E. coli را که باعث مهار تحرک بخش کولون روده در رت‌ها می شوند را دارد. زینگرون ترکیب تند زنجبیل است که اثر مهاری بر تحرک کولونی از طریق عملکرد مستقیم بر ماهیچه‌های صاف کولون دارد. زینگرون مسئول فعالیت ضداسهال زنجبیل است...


  • یک فنجان چای با طعم کاکوتی

    گاهی نوشیدن چای با یک مزه ثابت ما را از چای خوردن خسته می‌کند، اما می‌توان با طعم‌دار کردن آن به وسیله انواع گیاهان معطر ، از خوردن چای هم لذت برد و هم از خواص دارویی گیاهانی مانند کاکوتی بهره گرفت.