-
مکانیسم اثر پلی فنول های چای سبز و سیب بر جلوگیری از افزایش رشد تومورها و بیماری آترواسکلروزیس
غلظت بیش از حد فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) باعث توسعه آنژیوژنز و عوارضی همچون افزایش رشد تومورها و پلاک های آترواسکلروتیک می شود. پلی فنول های اپی گالوکاتچین گالات چای سبز و الیگومرهای پروسیانیدین سیب پتانسیل مهار بیان فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) در سلول های اندوتلیال جداشده از سیاهرگ بندناف انسان از طریق فعل و انفعال مستقیم و اتصال قوی با فاکتور VEGF را داشتند........