• طبیعی ترین دیازپام از دل طبیعت با هزار و یک فایده

    بهارنارنج بی‌ضررترین و طبیعی‌ترین دیازپام به شمار می‌رود. این گل آرامبخش....


  • مبتلایان به ام اس خوردن این غذاها را کنار بگذارند

    اصلی ترین عامل بروز بیماری ام اس به هم ریختگی و اختلال شدید سیستم عصبی است.استفاده بی رویه از غذاهای با طبع سرد مانند ..........


  • اندر احوالات خواص شگفت انگیز کاکوتی

    در بسیاری از مناطق ایران از گیاه کاکوتی به عنوان چاشنی به همراه ماست، دوغ و سایر فرآورده های لبنی استفاده می شود. در ادامه به برخی از خواص متنوع این گیاه با ارزش اشاره خواهیم نمود.


  • بهار نارنج خواص و مضرات

    بهار نارنج ، به گل های سفید رنگ درخت نارنج گفته می شود که در فصل بهار شکوفا می شوند. بهار نارنج از خانواده سٌدابیان است و خاصیت آرام بخشی دارد. شکوفه های بهار نارنج نماد شادی ، شجاعت و عشق هستند........


  • خوابی راحت با دمنوش به لیمو

    یک پژوهشگر طب سنتی گفت: به لیمو آرامبخش اعصاب و ضدافسردگی است که دمنوش این گیاه در درمان نفخ و گاز معده، کلیوی و هضم غذا تاثیر دارد...........


  • دمنوش هایی که آرامش را به خواب بر می گردانند

    مصرف گل گاوزبان به همراه گیاه سنبل‌الطیب به همراه لیمو عمانی و نبات و همچنین دمنوش اسطوخودوس و بادرنجبویه به آرامش در خواب و افرادی که دچار بی خوابی هستند کمک می کنند......


  • خواب آورهای گیاهی

    بابونه، داروی سبکی است که معمولا شب ها همراه با چای دم می کنند. بابونه علاوه بر کاهش اضطراب و بیخوابی، احساس ناخوشی و کسالت جسمی را هم کمتر می کند.......


  • خواص اعجاب انگیز به دانه

    در روایات آمده است، «به» بوی پیامبران و فرشتگان را می‌دهد. به بخورید، چون باعث افزایش هوش و ذکاوت، تقویت قلب، زیبایی رنگ رخسار، آرامش اعصاب و رفع بیم و اضطراب می‌شود.........


  • برگاموت، میوه مرکباتی مغذی شگفت‌انگیز

    برگاموت (Citrus bergamia) یک میوه مرکباتی با عطر و بوی بسیار خنک و شیرین و کمی هم میوه‌ای است که آب میوه آن بسیار ترش و تلخ است؛ بنابراین نوشیدن میزان کافی از آن برای دریافت تمامی فواید سلامت‌بخش آن کار بسیار دشواری است. اسانس روغنی پوست برگاموت بسیار مفید و دارای خواصی مانند ضدافسردگی، بهبود دهنده هضم، کاهش میزان چاقی متوسط و آنتی باکتریال است.......


  • نکاتی درباره زعفران

    18 نکته در رابطه با زعفران که در مقاله زیر توضیح داده شده است...