سبک زندگی سالم > رسپی ها > کانلا آرانسیونـه
کانلا آرانسیونـه
طعم لذت بخش میوه های پاییزی برای تمام فصول
کانلا آرانسیونـه
Cannella Arancione
مواد لازم:
تی بگ پرتقالی نیوشا: 2 عـدد
تی بگ دارچین نـیوشا :1 عـدد
عسل: 2 قـاشق سوپ خوری
شیرگرم : 2 فنجان
طرز تهیه :
ابتدا تـی بگ ها را داخل شـیر گرم قـرار داده و به مدت10 دقیقه روی شـعله غیر مستقیم قرار دهید تا چای ها دم بـکشند . سـپس شـکر را به آن اضافه نموده و داخل لیوان سرو ریخته و تزئین نمائید.
نکته:
در صورت تمایل می توانید چای ها را در یک فنجان آب جـوش دم نموده سـپـس در لیوان سـرو ریخته و به مـیـزان دلخواه به آن شیر و شکر را اضافه نمائید.