سبک زندگی سالم > رسپی ها > کانلا آرانسیونـه

کانلا آرانسیونـه

کانلا آرانسیونـه

رسپی ها - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
کانلا آرانسیونـه

Cannella Arancione

مواد لازم:

تی بگ پرتقالی نیوشا: 2 عـدد

تی بگ دارچین نـیوشا :1 عـدد

عسل: 2 قـاشق سوپ خوری

شیرگرم : 2 فنجان

طرز تهیه :

ابتدا تـی بگ ها را داخل شـیر گرم قـرار داده و به مدت10 دقیقه روی شـعله غیر مستقیم قرار دهید تا چای ها دم بـکشند . سـپس شـکر را به آن اضافه نموده و داخل لیوان سرو ریخته و تزئین نمائید.

نکته:

در صورت تمایل می توانید چای ها را در یک فنجان آب جـوش دم نموده سـپـس در لیوان سـرو ریخته و به مـیـزان دلخواه به آن شیر و شکر را اضافه نمائید.

هشتگ :



اشتراک گذاری :