اخبار نیوشا > تازه های محصولات نیوشا > چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه
چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه
چای ماسالا مخلوطی از چای سیاه، زنجبیل، میخک، هل و دارچین است. البته ادویه های مورد استفاده در آن بر اساس منطقه، اقلیم و فرهنگ، متفاوت هستند و طبق
چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه
- چای ماسالا مخلوطی از چای سیاه، زنجبیل، میخک، هل و دارچین است. البته ادویه های مورد استفاده در آن بر اساس منطقه، اقلیم و فرهنگ، متفاوت هستند و طبق سلیقۀ شخصی انتخاب می شوند.
- این چای که منشاء آن هندوستان است، اکنون به محبوبیت جهانی رسیده و در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی پیدا کرده است.
- تاریخچۀ چای ماسالا به هزاران سال پیش برمی گردد. قدمت آن را برخی 9000 سال و برخی دیگر 5000 سال میدانند.
- مدتها قبل از کشف گیاه چای، چای ماسالا را بدون چای سیاه و با ادویه های متنوع تهیه می کردند.
- چای ماسالا یا «چای ادویه ای» قبل از اینکه انگلیسی ها وارد هندوستان شوند، استفاده می شد.
- این نوشیدنی را با انواع گوناگونی از ادویه ها و به روشهای متفاوت تهیه و به هر دو صورت داغ و سرد سرو می کردند.
- این چای مزایای زیادی برای سلامتی دارد و در قدیم برای درمان بیماری های خفیف استفاده می شد.
- امروزه ورزشکاران المپیک، برای کاهش درد، التهاب و خستگی پس از تمرینات، مقدار زیادی چای ماسالا مصرف می کنند.
- پلی فنل های چای سیاه، به همراه مواد مؤثر هر کدام از گیاهان موجود در این نوشیدنی، با ویژگی آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی خود، مجموعه ای از خواص درمانی را گرد هم آورده اند.
- زنجبیل، برای کاهش دردهای آرتروز و افسردگی مفید است و هل اثر مثبتی بر عملکرد کلیه دارد. همچنین زنجبیل و هل در بهبود عملکرد قلب و عروق، دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و کاهش وزن موثر هستند. زنجبیل و میخک در بهبود حافظه نقش دارند و میخک و دارچین سبب تقویت سیستم ایمنی می شوند. زنجبیل، میخک و دارچین هم در بهبود عملکرد جنسی و پیشگیری از سرطان موثرند. علاوه بر این، زنجبیل و دارچین سبب کاهش قند خون می شوند.
- برای تهیه چای ماسالا، سه گرم از آن را در یک قوری به مدت 10 دقیقه دم کنید.