اخبار نیوشا > تازه های محصولات نیوشا > چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه

چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه

چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه

چای ماسالا، هم اکنون در فروشگاه

 
  • چای ماسالا مخلوطی از چای سیاه، زنجبیل، میخک، هل و دارچین است. البته ادویه‏ های مورد استفاده در آن بر اساس منطقه، اقلیم و فرهنگ، متفاوت هستند و طبق سلیقۀ شخصی انتخاب می‏ شوند.
  • این چای که منشاء آن هندوستان است، اکنون به محبوبیت جهانی رسیده و در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی پیدا کرده ‏است.
  • تاریخچۀ چای ماسالا به هزاران سال پیش برمی‏ گردد. قدمت آن را برخی 9000 سال و برخی دیگر 5000 سال می‏دانند.
  • مدت‏ها قبل از کشف گیاه چای، چای ماسالا را بدون چای سیاه و با ادویه‏ های متنوع تهیه می‏ کردند.
  • چای ماسالا یا «چای ادویه‏ ای» قبل از اینکه انگلیسی‏ ها وارد هندوستان شوند، استفاده می‏ شد.
  • این نوشیدنی را با انواع گوناگونی از ادویه‏ ها و به روش‏های متفاوت تهیه و  به هر دو صورت داغ و سرد سرو می‏‏ کردند.
  • این چای مزایای زیادی برای سلامتی دارد و در قدیم برای درمان بیماری‏ های خفیف استفاده می‏ شد.
  • امروزه ورزشکاران المپیک، برای کاهش درد، التهاب و خستگی پس از تمرینات، مقدار زیادی چای ماسالا مصرف می‏ کنند.
  • پلی‏ فنل‏ های چای سیاه، به همراه مواد مؤثر هر کدام از گیاهان موجود در این نوشیدنی، با ویژگی آنتی‏ اکسیدانی و ضدالتهابی خود، مجموعه‏ ای از خواص درمانی را گرد هم آورده‏ اند.
  • زنجبیل، برای کاهش دردهای آرتروز و افسردگی مفید است و هل اثر مثبتی بر عملکرد کلیه دارد. همچنین زنجبیل و هل در بهبود عملکرد قلب و عروق، دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و کاهش وزن موثر هستند. زنجبیل و میخک در بهبود حافظه نقش دارند و میخک و دارچین سبب تقویت سیستم ایمنی می‏ شوند. زنجبیل، میخک و دارچین هم در بهبود عملکرد جنسی و پیشگیری از سرطان موثرند. علاوه بر این، زنجبیل و دارچین سبب کاهش قند خون می‏ شوند.
  • برای تهیه چای ماسالا، سه گرم از آن را در یک قوری به مدت 10 دقیقه دم کنید. 

هشتگ :



اشتراک گذاری :