سبک زندگی سالم > آخرین اطلاعات گیاهان > زنجبیل و دیابت نوع 2

زنجبیل و دیابت نوع 2

زنجبیل و دیابت نوع 2

زنجبیل و دیابت نوع 2

یافته های پژوهشی نشان می دهد که زنجبیل ممکن است حساسیت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. نتایج این پژوهش که توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده در نشریه ی Food Sciences and Nutrition منتشر شده است. در این آزمایش تصادفی دوسوکور 64 فرد مبتلا به دیابت نوع 2، به طور تصادفی هر روز دارونما و 2 گرم زنجبیل به مدت 2 ماه مصرف کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که حساسیت به انسولین در افرادی که زنجبیل مصرف کرده بودند به طرز چشمگیری افزایش و مقدار انسولین، کلسترول LDL و تری گلیسیرید کاهش یافت. این یافته ها همچنین نشان داد که زنجبیل احتمال ایجاد عوارض ثانویه در بیماری دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. 

http://www.naturalnews.com/040970_ginger_diabetes_insulin_resistance.html

هشتگ :



اشتراک گذاری :