-
نوشیدن چای یا قهوه صبحگاهی احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهد
بر اساس یافته های این محقققین، مصرف مقدار کافئین روزانه برابر با چهار فنجان قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به کبد چرب در انسان ها را کاهش دهد..........
-
نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچینها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکتها
پراکسیداسیون لیپید، یک فرآیند اکسیداسیون است که اهمیت زیادی بر سلامت انسان دارد. رادیکالهای آزاد باعث میشوند تا فرآیند پراکسیداسیون لیپید در یک ارگانیسم شکل بگیرد. مالوندیآلدهید به طور طبیعی در اثر پراکسیداسیون لیپید در بدن تولید می شود که جهشزا و سرطانزا است و سطح آن به طور معمول به عنوان نشانهای از استرس اکسیداتیو و وضعیت آنتیاکسیدانی در بیماران سرطانی شناخته میشود. بر اساس مطالعات عصاره آبی هل، زعفران و کاتچینها از پلاکتها در برابر استرس پراکسیداتیو و همچنین لخته شدن محافظت میکنند.......
-
جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی
سینامآلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد عطر و طعم دارچین است. سینامآلدهید یک ترکیب غذایی است که قبلا در مدل های موش اثرات محافظتی آن در برابر چاقی و قند خون بالا مشاهده شده بود. یافته های اخیر بر روی سلول های چربی انسانی، نشان می دهند که سینامآلدهید موجود در دارچین از طریق افزایش بیان چندین ژن و آنزیم مسئول افزایش متابولیسم لیپید و همچنین افزایش میزان پروتئینهای تنظیم کننده متابولیکیِ دخیل در فرآیند گرمازایی، اثر ضدچاقی دارد........