-
اثرات افزودن عسل بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی چای و دمنوشهای گیاهی مختلف
دمنوشهای گیاهی از بخشهای ارزشمند گیاهان تهیه میشوند که از عوامل عمده ترکیبات فنولیک به ویژه فلاوونوییدها در رژیم غذایی روزانه ما هستند. فیتوکمیکالهای گیاهان فعالیت آنتیاکسیدانیِ بهبوددهنده سلامتی از خود نشان میدهند که توسط زنبور نیز برای جمعآوری شهد عسل استفاده میشوند. این کار موجب انتقال این ترکیبات زیست فعال به عسل میشود. مصرف عسل میتواند برای شیرین کردن چای به عنوان یک روش سالمتر مصرف چای با طعم شیرین دلپذیر، پیشنهاد شود. بر اساس مطالعهای استفاده از "عسل در چای" باعث افزایش محتوای فنولیک کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی کل نمونهها تا 57 درصد، به ویژه در دماهای بالا، شد....