• نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچین‌ها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکت‌ها

    پراکسیداسیون لیپید، یک فرآیند اکسیداسیون است که اهمیت زیادی بر سلامت انسان دارد. رادیکال‌های آزاد باعث می‌شوند تا فرآیند پراکسیداسیون لیپید در یک ارگانیسم شکل بگیرد. مالون‌دی‌آلدهید به طور طبیعی در اثر پراکسیداسیون لیپید در بدن تولید می شود که جهش‌زا و سرطان‌زا است و سطح آن به طور معمول به عنوان نشانه‌ای از استرس اکسیداتیو و وضعیت آنتی‌اکسیدانی در بیماران سرطانی شناخته می‌شود. بر اساس مطالعات عصاره آبی هل، زعفران و کاتچین‌ها از پلاکت‌ها در برابر استرس پراکسیداتیو و همچنین لخته شدن محافظت می‌کنند.......