-
نقش بازدارنده هل، زعفران و کاتچینها بر پراکسیداسیون لیپید و تجمع پلاکتها
پراکسیداسیون لیپید، یک فرآیند اکسیداسیون است که اهمیت زیادی بر سلامت انسان دارد. رادیکالهای آزاد باعث میشوند تا فرآیند پراکسیداسیون لیپید در یک ارگانیسم شکل بگیرد. مالوندیآلدهید به طور طبیعی در اثر پراکسیداسیون لیپید در بدن تولید می شود که جهشزا و سرطانزا است و سطح آن به طور معمول به عنوان نشانهای از استرس اکسیداتیو و وضعیت آنتیاکسیدانی در بیماران سرطانی شناخته میشود. بر اساس مطالعات عصاره آبی هل، زعفران و کاتچینها از پلاکتها در برابر استرس پراکسیداتیو و همچنین لخته شدن محافظت میکنند.......
-
فواید دانههای کاکائو
دانههای کاکائو از گیاه Theobroma cacao، به معنی "غذای خدایان" بدست میآیند؛ این نام برای این دانههای دارای خواص سلامت فراوان، نام مناسبی است. منیزیم دانههای کاکائو پمپاژ خون در قلب را افزایش و خطر لخته شدن خون و سکته مغزی و حملات قلبی را کاهش میدهد. افزایش حساسیت انسولینی توسط دانههای کاکائو یا شکلات تلخ، ممکن است به کاهش وزن کمک کند. علاوهبراین، دانههای کاکائو اضطراب را کاهش میدهند درحالیکه هوشیاری را به طور همزمان افزایش میدهند......